Πρόσωπα

Πάτρικ Μπέβερλι: Το παλιόπαιδο το ατίθασο και η παρακαταθήκη του... τίποτα στους Κλίπερς! (video)

Πάτρικ Μπέβερλι: Το παλιόπαιδο το ατίθασο και η παρακαταθήκη του... τίποτα στους Κλίπερς! (video)

Ο Πάτρικ Μπέβερλι μπορεί να αποχώρησε από τους Κλίπερς δίχως κάποιο τίτλο, όμως αποχαιρέτησε την πόλη του Λος Άντζελες με την ταμπέλα του κακού... παιδιού και δεν είναι λίγοι οι καβγάδες στους οποίους ενεπλάκη.

Σχετικά Άρθρα

Ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού είχε παρουσιαστεί με μεγάλη αυτοπεποίθηση προς τον Τύπο και δήλωσε χαρακτηριστικά "πανηγυρίζω ήδη που είμαι πρωταθλητή του ΝΒΑ"  όταν οι Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ υπέγραψαν στην τότε ομάδα του Ντοκ Ρίβερς.

Τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα περίμενε και η προφητεία του δεν βγήκε αληθινή αλλά πρόλαβε να αφήσει το... στίγμα του στους Κλίπερς, κυρίως για τα επεισόδια που προκάλεσε και τους καβγάδες που δημιούργησε μέσα στις τέσσερις γραμμές.

patrick.jpg

Ο Μπέβερλι χαρακτηρίζεται για το δυναμικό στυλ παιχνιδιού και για τις αμυντικές του αρετές και δεν είναι λίγες οι φορές που δίνει το έναυσμα για να προκληθεί αναστάτωση και να «χαλάσει» το μυαλό του αντιπάλου. Αυτή η κακή... συνήθεια εμφανίστηκε στο Τέξας με τη φανέλα των Ρόκετς και στη συνέχεια πρόσφερε αρκετές αξέχαστες στιγμές και στην «πόλη των αγγέλων». Το «ΒΝ Sports» θυμάται πέντε χαρακτηριστικές του στιγμές με μπόλικη δόση... νεύρων και ταραχών.

Μπορεί να μην άναψαν ιδιαιτέρως τα... αίματα στον αγώνα των Κλίπερς με τους Πίστονς, όμως το αξιοθαύμαστο της υπόθεσης είναι ότι ο Μπέβερλι τα... έβαλε με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Μπλέικ Γκρίφιν, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, κυνηγώντας τον με μανία.



Ο Μπέβερλι δεν υπολογίζει τον αντίπαλο που έχει απέναντί του και παρότι ο Τζόελ Εμπίντ τον περνάει αρκετούς πόντους, δεν φοβήθηκε και θέλησε να του ζητήσει τα... ρέστα.

Την περίοδο που βρισκόταν στο Τέξας είχε ζητήσει με άκομψο τρόπο την μπάλα από τον Ντάμιαν Λίλαρντ και κάπου εκεί ξεκίνησε ο καβγάς και τα έβαλε στη συνέχεια και με τον Μέιερς Λέοναρντ.



Ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στην... πολυτάραχη καριέρα του μέσα στο παρκέ είναι o Ράσελ Ουέστμπρουκ με τον οποίο δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πιαστεί στα... χέρια και στις συνεντεύξεις τύπου έχουν μπλέξει το εγκώμιο ο ένας για τον άλλον.



Το τελευταίο του «χτύπημα» σε έναν αγώνα είναι πρόσφατο και στους τελικούς της Δύσης απέναντι στους Φοίνιξ Σανς. Την ώρα ενός time out πήγε πίσω από τον Κρις Πολ και τον έσπρωξε με δύναμη και τον έριξε κάτω.



O Μπέβερλι δεν ανήκει στην οικογένεια των Μέμφις Γκρίζλις αλλά  ο τελικός προορισμός του είναι διαφορετικός, μέσω ανταλλαγής, και συγκεκριμένα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Mετακινήθηκε σε μία ήσυχη πόλη και έναν οργανισμό με μικρό brand name. Σκοπός του πλέον είναι να «ξεσηκώσει» το γήπεδο και να «μεταδώσει» την σκληράδα και την τρέλα του στους νέους του συμπαίκτες.

Νίκος Τσώτας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0