Πρόσωπα

Μίνα Μιλουτίνοβιτς: Μία κοσμοπολίτισσα με «έδρα» την Αθήνα

Μίνα Μιλουτίνοβιτς: Μία κοσμοπολίτισσα με «έδρα» την Αθήνα
Η σύζυγος του Νεμάνια Νέντοβιτς, Μίνα Μιλουτίνοβιτς, είναι ένα μοντέλο με αμέτρητα ταξίδια στην πορεία της, με νέο «λιμάνι» την Αθήνα!

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο πολυταξιδεμένος Σέρβος του Παναθηναϊκού, από το 2013 του pick του στο Νο30 του draft, πραγματοποιεί συχνά-πυκνά μετακινήσεις, λόγω των συλλόγων που ενσωματώνεται. Για κάθε αθλητή που εγκαταλείπει την πατρίδα του, ώστε να κυνηγήσει την καριέρα του είναι πάντα δύσκολη η μετάβαση από πόλη σε πόλη, χώρα σε χώρα και πάει λέγοντας.

Ωστόσο, ο γκαρντ του «Εξάστερου» από εκείνα τα χρόνια των δύσκολων ταξιδιών και τραυματισμών, έχει στο πλευρό του την Μίνα Μιλουτίνοβιτς. Η 25χρονη καλλονή εργάζεται ως μοντέλο και από τον πρώτο καιρό της σχέσης της με τον Νέντοβιτς τον ακολουθεί πιστά σε κάθε επιλογή του. Πλέον, τους ενώνουν τα δεσμά του γάμου από τον Αύγουστο του 2020, λίγο πριν ο παίκτης υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και βρεθεί να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ.

Τόσο η δουλειά της, όσο και η αγάπη της για τις «εξερευνήσεις» με το ταίρι της, την οδηγούν συνεχώς… στο αεροπλάνο, κάτι που φαίνεται η ίδια να το διασκεδάζει και να το προβάλει στους λογαριασμούς της. Η Ελλάδα ήταν διαρκώς ανάμεσα στις επιλογές τους, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο να έχουν την… τιμητική τους!

Από το Όκλαντ στην Ισπανία (Βαλένθια και Μάλαγα) και από εκεί στο μοδάτο Μιλάνο και την ιστορική Αθήνα. Οι εμπειρίες της Μίνα και οι εικόνες ανά τον κόσμο είναι αμέτρητες. Η παραμονή του «Νέντα» στην πράσινη οικογένεια, βάζουν ακόμη μία μικρή… άγκυρα στην καριέρα του και τη ζωή του ζευγαριού. Αναμένεται, λοιπόν, η επερχόμενη χρονιά να προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στο μοντέλο από τη Σερβία, για νέες δημοσιεύσεις στα media, κάνοντας αυτό που γνωρίζει. Να βρίσκεται δίπλα στο σύζυγό της!

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0