Πρόσωπα

«Παρελθόν» ποδοσφαιριστής από την CF Montreal καθώς αρνήθηκε να εμβολιαστεί!

«Παρελθόν» ποδοσφαιριστής από την CF Montreal καθώς αρνήθηκε να εμβολιαστεί!

Η CF Montreal πούλησε τον Έρικ Ουρτάδο στην Columbus Crew, μόλις λίγους μήνες μετά την άφιξή του, λόγω της άρνησης του παίκτη να υποβληθεί σε εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Η ομάδα που εδρεύει στον Καναδά ολοκλήρωσε την μεταγραφή του παίκτη για ένα πόσο κοντά στις 150.000 λίρες, σφραγίζοντας την αποχώρησή του μετά από επτά μόλις εμφανίσεις, αφού υπέγραψε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Ως βασική αιτία παρουσιάστηκε η άρνηση του παίκτη να εμβολιαστεί. Το γεγονός αυτό, έχοντας ως δεδομένο πως το πρωτάθλημα του MLS απαιτεί συχνές μετακινήσεις εντός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δημιουργούσε σοβαρότατο πρόβλημα. Χαρακτηριστικό αποτελεί πως ο παίκτης δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή με την ομάδα από τις 22 Μαΐου.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Olivier Renard, δήλωσε: «Υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον για τον παίκτη και τον παραχωρήσαμε, παρότι ήμασταν ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Εφόσον μας μεταβίβασε πως δεν θα ήθελε να εμβολιαστεί, αντιληφθήκαμε πως οδηγούμαστε σε μία προβληματική κατάσταση και αποφασίσαμε να λήξουμε τη συνεργασία μας».

Ο Ουρτάδο, έγινε κάτοικος Καναδά σε ηλικία 30 ετών για λογαριασμό της CF Montreal και δεν είναι ο πρώτος παίκτης που αρνείται να εμβολιαστεί στο MLS, αφού και ο Nick DeLeon, κεντρικός μέσος της Toronto FC δήλωσε στην ομάδα του: «Δεν θα εμβολιαστώ. Μην περιμένετε κάτι τέτοιο από εμένα αυτή την περίοδο».

Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0