Πρόσωπα

Γιακουμάκης: «Περήφανος που παραλαμβάνω το πρώτο βραβείο Willy van der Kuijlen»

Γιακουμάκης: «Περήφανος που παραλαμβάνω το πρώτο βραβείο Willy van der Kuijlen»
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με μήνυμά του στα social media εξέφρασε την περηφάνια του, που το πρώτο βραβείο «Willy Van der Kuijlen» ανήκει πλέον σε αυτόν, αλλά και την πικρία του για τον υποβιβασμό της Φένλο.
Σχετικά Άρθρα
Μετά την πρόσφατη απόφαση της Eredivisie να ονομάσει το βραβείο που δίνεται στον πρώτο σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος ως «Willy van der Kuijlen», ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τον θρυλικό σέντερ φορ της Αϊντχόφεν κατά τη δεκαετία του '70, ο κλήρος έλαχε στον Γιώργο Γιακουμάκη να είναι ο πρώτος που θα το παραλάβει. 

Μάλιστα, στην τελετή απονομής παρευρέθηκε τόσο η σύζυγος της άλλοτε δόξας της PSV, Nelly van der Kuijlen, όσο και ο γιος του, Mark van der Kuijlen. Ο Έλληνας επιθετικός εμφανίστηκε συγκινημένος για την τιμή αυτή, καθώς γίνεται ο πρώτος που παραλαμβάνει το βραβείο υπό την ονομασία του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας με 311 γκολ, αλλά και συνάμα στεναχωρημένος για τον υποβιβασμό της ομάδας του. Χαρακτηριστικά ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Επιτέλους στα χέρια μου! Το βραβείο Willy van der Kuijlen για τον πρώτο σκόρερ της Eredivisie! Νιώθω τόσο περήφανος που είμαι ο πρώτος που το παραλαμβάνει! Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν κομμάτι αυτού του όμορφου ταξιδιού

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0