Πρόσωπα

Στο ραντάρ της Τότεναμ, ο Κουντέ της Σεβίλλης!

Στο ραντάρ της Τότεναμ, ο Κουντέ της Σεβίλλης!

Πρώτος στόχος της Τότεναμ φαίνεται πως είναι την δεδομένη χρονική στιγμή ο Ζυλ Κουντέ της Σεβίλλης, με τον Γάλλο στόπερ να έχει προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, μετά την σταθερή σεζόν που πραγματοποίησε στην Ισπανία.

Στο «κάδρο» της Τότεναμ φαίνεται πως έχει τοποθετηθεί ο Ζυλ Κουντέ, με τον Γάλλο, κεντρικό αμυντικό της Σεβίλλης να διανύει πιθανώς την τελευταία του περίοδο στην Ισπανία, μετά από δύο χρόνια ανελλιπούς παρουσίας.

Πρόκειται άλλωστε για μία εξαιρετική περίπτωση στόπερ, ο οποίος εξαιτίας του χαμηλού κέντρου βάρους που διαθέτει, έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και ως δεξιός οπισθοφύλακας, πράγμα που έχει υιοθετήσει και ο Ντιντιέ Ντεσάν, στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις της Γαλλίας!
E28TBrsXIAA4Fkw_1.jpg

Άμεση συνέπεια των ικανοτήτων του και της σταθερότατης σεζόν που έχει πραγματοποιήσει, με 34 συμμετοχές στην La Liga, με την φανέλα της Σεβίλλης, αποτελεί το ενδιαφέρον της Τότεναμ, η οποία επιχειρεί να φέρει εις πέρας ορισμένες μεταγραφικές υποθέσεις, παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει καταλήξει στον προπονητή που θα την καθοδηγήσει στην επόμενη σεζόν.

Ο Ζυλ Κουντέ βρίσκεται λοιπόν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «spurs», με τις εξελίξεις να αναμένονται μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τους «Τρικολόρ».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0