Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Μιλουτίνοφ: «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για την ήττα - Έπρεπε να ήμουν καλύτερος» (video)

Μιλουτίνοφ: «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για την ήττα - Έπρεπε να ήμουν καλύτερος» (video)
Εμφανώς συγκινημένος μετά τον χαμένο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε ένα βήμα... μπροστά σε δηλώσεις του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα.
Έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά όντας κάτι παραπάνω από άξιος συμπαραστάτης του Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς. Στον μεγάλο τελικό ωστόσο κόντρα στους Γερμανούς, ο σέντερ του Ολυμπιακού δεν έπιασε τη συνηθισμένη του απόδοση, μην καταφέρνοντας να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο βαθμό που ήθελε.

Με βλέμμα καθαρό και αφού «λύγισε» μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σε δηλώσεις που έκανε στο basketnews.com ένιωσε την ανάγκη να αναλάβει την ευθύνη της ήττας, αναγνωρίζοντας τη μικρότερη συνεισφορά του στο παιχνίδι που έδινε το χρυσό μετάλλιο.
Αναλυτικότερα τα όσα τόνισε:

«Είναι σημαντικό πράγμα να είσαι δεύτερος στον κόσμο, ειδικότερα με την ομάδα που ήρθαμε εδώ αλλά ακόμα και έτσι, είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν τελικό. Έπρεπε να παίξω καλύτερα, αναλαμβάνω όλη την ευθύνη. Δεν ήμουν στο επίπεδο που έπαιξα σε όλο το τουρνουά. Αισθάνομαι χάλια τώρα. Είμαι ακόμα πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά που ήταν σε αυτή τη θέση και κατέκτησαν το ασημένιο γιατί είναι πολύ μεγάλη υπόθεση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0