Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Ο Μιλουτίνοφ ντύθηκε... Γιόκιτς και «κατάπιε» τους Καναδούς ΝΒΑερ! (video)

Ο Μιλουτίνοφ ντύθηκε... Γιόκιτς και «κατάπιε» τους Καναδούς ΝΒΑερ! (video)
Μπορεί η Σερβία να μην είχε Νίκολα Γιόκιτς, αλλά είχε Μιλουτίνοφ σε ρόλο πρωταγωνιστή για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ 2023.

Η Σερβία έριξε στο καναβάτσο τον Καναδά και κέρδισε μια θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ όπου θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.

Οι πρωταγωνιστές πολλοί σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς  είχε τον πρώτο λόγο από την αρχή ως το τέλος.

Ο… αφανής ήρωας δεν ήταν άλλοw από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού αποφάσισε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση της χώρας του αντικαθιστώντας επάξια τον απόντα από την διοργάνωση, Νίκολα Γιόκιτς, και με ονειρική εμφάνιση έβαλε το… λιθαράκι του στη νίκη της Σερβίας.

Με… διπλή σεμιναριακή εμφάνιση ο Μιλουτίνοφ για τέταρτη φορά στην διοργάνωση έκανε το double double σκοράροντας 16 πόντους με το απόλυτο 6/6 στα σουτ και μαζεύοντας και 10 ριμπάουντ. Συνολικά ο Σέρβος σέντερ έφτασε τα 63 στο Παγκόσμιο Κύπελλο τα περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη στην φετινή διοργάνωση.

Φυσικά και δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη η άψογη συνεργασία Μπογκντάνοβιτς  με τον ψηλό των «πλάβι» που έβρισκαν ο ένας τον άλλον με… κλειστά μάτια έχοντας «άγριες» διαθέσεις κόντρα στην αντίπαλη ρακέτα.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0