Μπογκντάνοβιτς: «Όλο το τουρνουά, είναι για τον Σίμανιτς»

Μπογκντάνοβιτς: «Όλο το τουρνουά, είναι για τον Σίμανιτς»

Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον MVP της Σερβίας, στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αποκάλυψε το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε ο Μπόρισα Σίμανιτς, πριν το ματς.

Ο αρχηγός της Σερβίας και πολυτιμότερος στο ματς με τη Λιθουανία, όπου «σφραγίστηκε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν κέρδισε τις εντυπώσεις μόνο με τις επιδόσεις του εντός παρκέ.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αμέσως μετά το πέρας του ματς, παραχώρησε συγκλονιστικές δηλώσεις, αποκαλύπτοντας πως ένα μήνυμα του τραυματία, Μπόρισα Σίμανιτς, έδωσε τεράστια ώθηση στη Σερβία.

«Ο Μπόρισα σηκώθηκε σήμερα το πρωί και μας έστειλε το πρώτο μήνυμα από τότε που ήταν στο νοσοκομείο. Απλώς έγραψε: "Παιδιά, είμαι καλά. Κερδίστε σήμερα". Είναι μέρος αυτής της ομάδας, όλο αυτό το τουρνουά είναι για εκείνο. Μετά τα όλα όσα του συνέβησαν, είχε τη δύναμη να μας στείλει αυτό το μήνυμα. Δεν κοιμηθήκαμε εξαιτίας του» ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά στο ματς και τα διθυραμβικά σχόλια για την απόδοσή του, τόνισε:

«Δεν ξέρω τι να πω. Τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια. Είναι τιμή μου που είμαι αρχηγός τους, αλλά ειλικρινά όλοι τα πηγαίνουμε καλά, είμαστε όλοι σαν αδέρφια, οπότε δεν νιώθω καν ως ηγέτης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0