Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Με… δόσεις η επιστροφή της αποστολής της Εθνικής

Με… δόσεις η επιστροφή της αποστολής της Εθνικής
Η Εθνική ομάδα θα αναχωρήσει για την Ελλάδα μέσα στη μέρα (03/09) χωρίς το τσάρτερ με το οποίο πήγε στη Μανίλα μετρώντας αρκετές... απουσίες κατά την επιστροφή.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ 2023 τερματίζοντας στη 15η θέση της κατάταξης μετά και την τελευταία «πικρή» ήττα από το Μαυροβούνιο.

Όλοι οι παίκτες θα πάρουν σήμερα (03/09) τον δρόμο της επιστροφής για τα πάτρια εδάφη, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν θα επιστρέψει όλη η αποστολή μαζί με το τσάρτερ της Εθνικής, όπως δηλαδή πήγε στη Μανίλα.

Πρώτα ο  πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και έπειτα ο υπεύθυνος εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης, θα επιστρέψουν αργότερα μέσα στη μέρα και δεν θα ακολουθήσουν τους παίκτες.

Στον άτυχο της αναμέτρησης, Μάνο Χατζηδάκη, που αποχώρισε υποβασταζόμενος προς τα αποδυτήρια σχεδόν επτά λεπτά πριν τη λήξη του ματς, χορηγήθηκαν αντιθρομβωτικά για να αποτραπεί κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το απουσιολόγιο όσων δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα συμπληρώνεται με τον Έλληνα τεχνικό, Δημήτρη Ιτούδη, που εξαιτίας του υψηλού πυρετού του (39) θα παραμείνει στη Μανίλα μάλλον μέχρι και την Τετάρτη (06/09) μαζί με τους βοηθούς του και το υπόλοιπο σταφ της ομάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0