Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Ιτούδης: «Είναι νωρίς ακόμα να πούμε τι θα γίνει στο προολυμπιακό - Έχω συμβόλαιο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες »

Ιτούδης: «Είναι νωρίς ακόμα να πούμε τι θα γίνει στο προολυμπιακό - Έχω συμβόλαιο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες »

Ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της Ελλάδας στις Φιλιππίνες ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως έχει συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να χαμογελάσει ούτε στο κλείσιμο της αυλαίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ 2023 τερματίζοντας στη 15η θέση της κατάταξης μετά και την τελευταία ήττα και από το Μαυροβούνιο.

Ο Δημητρής Ιτούδης αναγνώρισε την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που είχαν μπροστά τους, ενώ ξεκαθάρισε πως το δικό του συμβόλαιο στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης» διαρκεί μέχρι του Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ναι δυστυχώς. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό. Η κυριαρχία τους στη ρακέτα ήταν ενδεικτική. Δεν σούταραν καλά από το τρίποντο, αλλά ούτε κι εμείς.

Κρατάμε την ενότητά μας, την πίστη μας, την πρόκριση στο προολυμπιακό. Δεδομένων των συνθηκών, κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Ελλάδα δεν έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Είναι νωρίς ακόμα να πούμε τι θα γίνει στο προολυμπιακό. Ακριβώς, έχω συμβόλαιο (σσ. για τρία χρόνια) μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε εδώ. Είναι συγκινητική η υποστήριξή τους. Δεν τους ανταμείψαμε με νίκη, αλλά την προσπάθεια την έκανε η ομάδα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0