Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Τρομερές εικόνες στο αντίο του εμβληματικού αρχηγού του Ιράν, Χαμέντ Χαντάντι - Συμπαίκτες και Λιβανέζοι τον αποθέωναν και έκαναν «ζντο» μαζί! (video)

Τρομερές εικόνες στο αντίο του εμβληματικού αρχηγού του Ιράν, Χαμέντ Χαντάντι - Συμπαίκτες και Λιβανέζοι τον αποθέωναν και έκαναν «ζντο» μαζί! (video)
Ο αθλητισμός όπως θα έπρεπε να είναι. Ο εμβληματικός αρχηγός του Ιράν, Χαμέντ Χαντάντι, φόρεσε για τελευταία φορά το εθνόσημο κόντρα στο Λίβανο και μετά το τέλος της αναμέτρησης έσπευσαν όλοι να τον αποχαιρετήσουν όπως του αρμόζει. 
Ο Χαμέντ Χαντάντι ήταν μέχρι το Σάββατο (2/9) η ζωντανή ιστορία του Ιράν στα παρκέ, όμως πάντοτε θα είναι ένας φωτεινός «φάρος», μία μορφή ανώτερη. Ένας ευγενικός «γίγαντας» που φορούσε με περηφάνεια τη φανέλα με το εθνόσημο, πάλευε για αυτή, μοχθούσε, ίδρωνε. Άφηνε στο γήπεδο κάθε ικμάδα προσπάθειας. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και στα 38 του, ο πρώην Nbaer (Γκρίζλις) αποφάσισε να αποχαιρετήσει την Εθνική του ομάδα σε ένα μεγάλο ραντεβού στα γήπεδα της Ασίας.
Με το τέλος λοιπόν της αναμέτρησης με το Λίβανο, ουδείς ασχολήθηκε με το αποτέλεσμα και την τελική κατάταξη. Άπαντες και από τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, έσπευσαν να κάνουν το «αντίο» του ΕλΧαντάντι ακόμα πιο συγκινησιακό. Συμπαίκτες και αντίπαλοι «τον έβαλαν στη μέση», φώναξαν για εκείνον, τον αποθέωσαν και τον αγκάλιασαν. Ο κόσμος στις κερκίδες δεν σταμάτησε να φωνάζει για τον Ιρανό ψηλό, ο οποίος σίγουρα θα θυμάται την εν λόγω μέρα για το υπόλοιπο της ζωής του. Απίστευτες σκηνές αγνού ρομαντισμού για έναν σπουδαίο και άκρως αγαπητό του είδους.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0