Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Μωραΐτης για τον αποκλεισμό: «Δεν κοιμήθηκα από τη στεναχώρια μου, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Μωραΐτης για τον αποκλεισμό: «Δεν κοιμήθηκα από τη στεναχώρια μου, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη Λιθουανία, ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε για το πως διαχειρίστηκε την ήττα καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα προσεγγίσει το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο.  

Ο Δημήτρης Μωραΐτης ήταν ένας εκ των παικτών της Εθνικής που κατέθεσαν ψυχή στο παρκέ, ωστόσο δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Έλληνας γκαρντ, στον απόηχο της ήττας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τη Λιθουανία, μίλησε για το πως κύλησε για εκείνον η νύχτα μετά τον αποκλεισμό, καθώς και για τους στόχους ενόψει του αγώνα με το Μαυροβούνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για το ματς:

«Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ προφανώς ήμουν στεναχωρημένος, δεν κοιμήθηκα. Έτσι είναι το άθλημα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά,. Θέλουμε έναν ακόμα αγώνα και προχωράμε»

Για το αν υπάρχει κίνητρο στην ομάδα:

«Προφανώς και υπάρχει κίνητρο, δεν καταλαβαίνω γιατί όχι. Θέλουμε αυτή την νίκη γιατί θα μας βοηθήσει για το προολυμπιακό, αλλά και για την περηφάνεια μας, τον κόσμο. Ανυπομονούμε για αύριο»

Για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο:

«Όλοι είναι έμπειροι, ξέρουν ότι έτσι είναι το άθλημα. Πρέπει να συνεχίζεις. Αν μένεις πίσω, θα μείνεις πίσω και θα έχεις μπερδεμένο μυαλό. Διαγράφουμε ό,τι έγινε. Μακάρι να γινόταν το αντίθετο, αλλά κοιτάμε το αύριο»

www.bnsports.gr

    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0