Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Εθνική ομάδα: Γαλανόλευκη... έκσταση μετά την πρόκριση - «Όλη η Μανίλα είναι μπλε» (video)

Εθνική ομάδα: Γαλανόλευκη... έκσταση μετά την πρόκριση - «Όλη η Μανίλα είναι μπλε» (video)
Η Εθνική ομάδα αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, έδειξε ψυχή βαθιά, επέστρεψε και έδωσε αφορμή στους πιστούς της φίλους να φωνάξουν για εκείνη. «Όλη η Μανίλα είναι μπλε» στη Mall of Asia Arena και τα πέριξ αυτής.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το καθήκον του. Αν και χρειάστηκε να ξεπεράσει τον... μπαμπούλα της πίεσης που στο πρώτο ημίχρονο παραμόνευε και έκοβε βόλτες πάνω από τον «γαλανόλευκο» πάγκο, στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε η κανονική Εθνική ομάδα, η μαχητική, η δυσκολοκατάβλητη. Εκείνη που άξιζε να πάρει το εισιτήριο για τους «16» κορυφαίους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η εξέλιξη αυτή όπως ηταν λογικό έσπειρε και τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι έχουν κάνει το μακρινό ταξίδι μέχρι την πρωτεύουσα των Φιλιππινών για χάρη της «Επίσημης Αγαπημένης».

Οι «Πελαργοί» και οι υπόλοιποι που έχουν ακολουθήσει την ελληνική αποστολή στη Μανίλα έδωσαν το... δικό τους χρώμα στην «Mall of Asia Arena» και τα πέριξ αυτής μετά το τέλος της νίκης-πρόκρισης, φωνάζοντας ρυθμικά: «Όλη η Μανίλα είναι μπλε». Πάντα τέτοιες χαρές.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0