Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Παπαπέτρου: Ο Ιωάννης έκανε... θρύψαλα το ρεκόρ καριέρας του με το εθνόσημο!

Παπαπέτρου: Ο Ιωάννης έκανε... θρύψαλα το ρεκόρ καριέρας του με το εθνόσημο!
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βλέπει τους Νεοζηλανδούς και γίνεται.. ταύρος εν υαλοπωλείω. Ο μεγάλος MVP της νίκης-πρόκρισης επί των «Tall Blacks» διέλυσε το μέχρι πρότινος ρεκόρ καριέρας του στο σκοράρισμα εκπροσωπώντας την Εθνική ομάδα. 
«Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει». Μπορεί ο πιο προβεβλημένος να μην αγωνίστηκε το καλοκαίρι αυτό με τα «γαλανόλευκα» παρόλα αυτά ένας συνωνοματός του πήρε τη... χάρη του κόντρα στους Νεοζηλανδούς και οδήγησε την Εθνική ομάδα στους «16» κορυφαίους του κόσμου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ερχόμενος από τον πάγκο, σήκωσε τη σημαία της.. επανάστασης και βοήθησε τα μέγιστα ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επεγκλωβιστεί από τα σκοινιά των «Tall Blacks», να ανεβάσει πίεση και στροφές για να φτάσει στην ανατροπή.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε με διαφορά την κορυφαία του εμφάνιση εκπροσωπώντας την Ελλάδα, σταματώντας στους 27 (!) με 4/8 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 7/10 βολές, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ στα 29'29'' που βρέθηκε στο παρκέ.

Με την φοβερή και τρομερή του εμφάνιση φυσικά έσβησε κάθε προηγούμενη καλύτερή του επίδοση (16 πόντοι), η οποία σημειοτέον ήταν και πάλι κόντρα στους Νεοζηλανδούς στο Παγκόσμιο του 2019. Θα τον θυμούνται οι Μαορί και θα βλέπουν... εφιάλτες.
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0