Τριαντάφυλλος: «Ο Θανάσης θα επανεξεταστεί αύριο, είναι δεδομένη η επιθυμία του να αγωνιστεί»

Τριαντάφυλλος: «Ο Θανάσης θα επανεξεταστεί αύριο, είναι δεδομένη η επιθυμία του να αγωνιστεί»

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, Στέφανος Τριαντάφυλλος, έθιξε την διαθεσιμότητα του Θανάση Αντετοκούνμπο μετά την ενόχληση που αισθάνθηκε στο ματς με τις ΗΠΑ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο τέλος της αναμέτρησης με τις ΗΠΑ ζήτησε αλλαγή γιατί αισθάνθηκε μία ενόχληση στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού. Με τη λήξη της αναμέτρησης έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και αναμένεται την Τετάρτη (30/08) να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του για το αν θα είναι διαθέσιμος στον «τελικό» με τη Νέα Ζηλανδία.

Στέφανος Τριαντάφυλλος: «Το τρίποντο είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά όχι το μοναδικό πρόβλημα. Εμείς πρώτα πρέπει να ασχοληθούμε με το πόσο physical είναι, παίζουν πολύ δυνατά, κάποιες φορές και αντιαθλητικά. Πρέπει να ματσάρουμε αυτή τη σκληράδα και αυτό πιστεύω πως θα μας δώσει το αποτέλεσμα. Πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι, είναι ένα κομμάτι στο οποίο έχουμε επενδύσει από την πρώτη μέρα. Έχουμε τέτοιους παίκτες και επειδή το ματς είναι ειδικών συνθηκών, ένας τελικός, όλοι θα δώσουν αυτό το έξτρα που απαιτείται. Πάντα υπάρχουν σημεία αναφοράς στις ομάδες, εμείς μπορούμε να ξεχωρίσουμε και τον Ντιλέινι στη θέση ‘4’ και τους περιφερειακούς, που είναι πολύ επιθετικοί, όπως και ο Λιάφα που είναι πολύ καλός σουτέρ. Δεν έχει καμία σχέση το χθεσινό παιχνίδι με αυτό. Εμείς ήρθαμε εδώ να δώσουμε τελικούς, το παιχνίδι με τις ΗΠΑ δεν ήταν τέτοιο. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τις ΗΠΑ, ασχολούμαστε μόνο με τη Νέα Ζηλανδία. Ο Θανάσης θα επανεξεταστεί αύριο, δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Είναι δεδομένη η επιθυμία του να αγωνιστεί αλλά ακόμη δεν ξέρουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0