Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Παπαγιάννης: «Οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας - Είναι ένα μάθημα για το επόμενο παιχνίδι»

Παπαγιάννης: «Οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας - Είναι ένα μάθημα για το επόμενο παιχνίδι»

Η Εθνική κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι με την Αμερική στο πρώτο μέρος με κορυφαίο τον Γιώργο Παπαγιάννη που δεν στάθηκε στη δική του ατομική απόδοση μετά τον αγώνα.

Ο παίκτης που έδωσε ενέργεια και ζωή στο αντιπροσωπευτικός μας συγκρότημα, ο Γιώργος Παπαγιάννης, αναγνωρίζει τα λάθη που έγιναν απέναντι στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ και επικεντρώνεται τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη ομάδα στο καθοριστικό μας με τη Νέα Ζηλανδία.

«Στόχος μας ήταν να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να νικήσουμε, για να γίνει πιο εύκολη η συνέχεια για εμάς. Οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας και τις βιαστικές αποφάσεις που πήραμε. Σίγουρα θα κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος στην επίθεση και πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά σκοράραμε και βγάλαμε φάσεις. Είναι ένα μάθημα για το επόμενο παιχνίδι. Η καλή κυκλοφορία μας δίνουν ελεύθερα σουτ και μεγαλύτερες πιθανότητες να σκοράρουμε. Ακολουθεί ο αγώνας με τη Νέα Ζηλανδία που είναι καθοριστικός. Είναι μια ομάδα που παίζει με διαφορετικό τέμπο από ότι έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε τα ριμπάουντ και να πάμε σε καλές επιθέσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0