Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Λαρεντζάκης: «Δεν έχουμε έρθει για να γίνουμε σάκος του μποξ»!

Λαρεντζάκης: «Δεν έχουμε έρθει για να γίνουμε σάκος του μποξ»!
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης άλλαξε τον ρου όταν φάνηκαν τα... σκούρα στην τρίτη περίοδο, αφιερώνοντας σε δηλώσεις του τη νίκη μεταξύ άλλων σε όσους αμφισβητούν την ομάδα αυτή.
Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επιβεβαίωσε την τάση της να κερδίζει στην πρεμιέρα και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο κορυφαίος και καθοριστικός.

Λίγες στιιγμές μετά το φινάλε της αναμέτρησεις ο «Λάρε» παραχώρησε δηλώσεις, αναφερόμενος στον Ντίνο Μήτογλου αλλά και τη συνέχεια στο τουρνουά.

Αναλυτικότερα τα όσα δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA:

«Σημαντική νίκη, την είχαμε ανάγκη. Έχουμε έρθει με απουσίες, αλλά έχουμε πει ότι θα δώσουμε το 100% με αυτοθυσία για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα. Μεγάλη απώλεια ο Ντίνος στους ψηλούς, αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Οι υπόλοιποι είμαστε εδώ για έναν σκοπό. Η νίκη δε λέει κάτι, συνεχίζουμε. Έχω δυνάμεις, πάντα για την Εθνική νιώθω παραπάνω υπερηφάνεια και παίζω πάνω από το 100%. Σήμερα πρόσφερα εγώ, αύριο θα είναι άλλος. Το θέμα είναι να παίζουμε με σεβασμό και αυτοθυσία με τη φανέλα. Η αμφισβήτηση μας πεισμώνει, μας ενοχλεί. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει υποτίμηση από δημοσιογράφους, δεν έχουμε έρθει για σάκος του μποξ. Κοιτάμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Αφιερώνω τη νίκη στους συμπαίκτες μου, στον Ντίνο και τους ”Πελαργούς” που ήταν εδώ».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0