Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Γκομπέρ: «Δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα - Ήμουν ανύπαρκτος με τον Καναδά»

Γκομπέρ: «Δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα - Ήμουν ανύπαρκτος με τον Καναδά»
Δεν κρύφτηκε ο Ρούντι Γκομπέρ μετά τη συντριβή από τον Καναδά, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ανύπαρκτο στο εν λόγω ματς.
Η Γαλλία γνώρισε τη δεύτερη πιο βαριά ήττα της στη διοργάνωση στην πρεμιέρα του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον Καναδά και μετά τον Φουρνιέ, ούτε ο Γκομπέρ «κρύφτηκε» πίσω από το δάχτυλό του.

Μάλιστα, ο ψηλός των «τρικολόρ» δεν δίστασε να μιλήσει με... σκληρή γλώσσα και για τον εαυτό του, τονίζοντας παρόλα αυτά πως δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Ρούντι Γκομπέρ:

«Ο Καναδάς ήταν ανώτερος από μας σε όλους τους τομείς. Για μένα όλα ξεκινούν από το μυαλό. Εμείς ξοδέψαμε τον χρόνο μας γκρινιάζοντας. Αυτή η νοοτροπία δεν θα μας πάει μακριά.

Μπορεί μια τέτοια ήττα να ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για να επιστρέψει το μυαλό μας στη θέση του. Είναι μια βαριά ήττα, πρέπει να τη χωνέψουμε και να την αναλύσουμε. Δεν έχουμε καιρό για δάκρυα ή για καταλογισμό ευθυνών.

Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα ατομικά. Εγώ, προσωπικά, ήμουν ανύπαρκτος στο παιχνίδι. Μπορεί να ακούγομαι σκληρός με τον εαυτό μου, αλλά δεν είχα την επίδραση που ήθελα στο παιχνίδι μας.

Το παιχνίδι με τη Λετονία το Σάββατο είναι must win και ξέρουμε ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Γι’ αυτό πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0