Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Δημήτρης Μωραΐτης: «Έχουμε πολύ καλή χημεία και κάθε μέρα είμαστε καλύτεροι»

Δημήτρης Μωραΐτης: «Έχουμε πολύ καλή χημεία και κάθε μέρα είμαστε καλύτεροι»

Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε για το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής, κόντρα στην Ιορδανία (26/8), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.  

Λίγα εικοσιτετράωρα απέμειναν για το τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μανίλα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται εκεί ήδη από τη Δευτέρα (20/8) και προετοιμάζεται ενόψει του παιχνιδιού με τη Ιορδανία.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης έδωσε μία εικόνα για την προετοιμασία της ομάδας καθώς και για για το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και ανυπομονούμε να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε πολύ καλή χημεία με τα παιδιά και είμαστε δεμένοι μεταξύ μας.

Έχουμε βελτιώσει πολλά πράγματα, κάθε μέρα είμαστε και καλύτεροι, αλλά σίγουρα θέλουμε ακόμη δουλειά σε κάποια σημεία. Στόχος μας είναι μόνο το ματς με την Ιορδανία. Δεν θέλω να αναφερθώ στις απουσίες, ό,τι έγινε… έγινε.

Το ατού μας θέλουμε να είναι η άμυνα και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό, γιατί στα φιλικά με ΗΠΑ και Γερμανία δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο αμυντικό τρανζίσιον. Μακάρι να πετύχουμε κάτι καλό.

Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά πιστεύω πολύ στην Εθνική μας και θεωρώ πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Το αξίζουμε!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0