Νίκησε η Αυστραλία το Σουδάν (88-67) - «Συναγερμός» για Λαντέιλ!

Νίκησε η Αυστραλία το Σουδάν (88-67) - «Συναγερμός» για Λαντέιλ!
Φιλική νίκη «διά πυρός και σιδήρου» για την Αυστραλία κόντρα στο Νότιο Σουδάν (88-67), με τα «καγκουρό» να βλέπουν τον Τζακ Λαντέιλ να γυρίζει τον αριστερό του αστράγαλο και να θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Άσχημα μαντάτα για την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας, λίγες μέρες πριν το τζάμπολ του Μουντομπάσκετ 2023, βλέποντας τον Τζακ Λαντέιλ να τραυματίζεται στο φιλικό κόντρα στο Νότιο Σουδάν (88-67).

Το τελευταίο που μπορούν να... κρατήσουν τα «καγκουρό» από το φιλικό προετοιμασίας κόντρα στο Νότιο Σουδάν είναι η άνετη επικράτησε και ο λόγος ακούσει στον Τζακ Λαντέιλ.
Ο σέντερ των Ρόκετς, ο οποίος απείχε έως τώρα από τα προηγούμενα φιλικά προετοιμασίας λόγω του δεξιού του αστραγάλου, είπε να... γυρίσει και τον αριστερό σημαίνοντας «συναγερμό» στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας της Αυστραλίας.

Εν αναμονή λοιπόν των αποελεσμάτων από τη μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, το μόνο βέβαιο είναι πως ο βασικός σέντερ των «Boomers» δεν θα επιβαβαστεί στο αεροπλάνο μαζί με τους υπόλοιπους (18/8) για την Ιαπωνία και μοιάζει δύσκολο να μπορέσει να συνεισφέρει.
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0