Οριστικά νοκ-άουτ ο Πορζίνγκις: «Δεν θα παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Οριστικά νοκ-άουτ ο Πορζίνγκις: «Δεν θα παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις επιβεβαίωσε με ανάρτησή του ότι δεν θα καταφέρει να ενισχύσει τη Λετονία στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Άμεση ήταν η επιβεβαίωση της απουσίας του Κρίσταπς Πορζίνγκις από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο 28χρονος φόργουορντ, με μία δημοσίευση που έκανε στο twitter, επιβεβαίωσε ότι δε μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο πόδι, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αποστολής από την εθνική Λετονίας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πορζίνγκις:

«Είναι δύσκολο, νιώθω υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό μου και στους οπαδούς της εθνικής Λετονίας, αλλά έχει ληφθεί η απόφαση ότι δεν θα παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά από αρκετές εβδομάδες αποθεραπείας και επαναλαμβανόμενης μαγνητικής τομογραφίας, ο τραυματισμός στο πόδι μου εξακολουθεί να με εμποδίζει να είμαι στο γήπεδο σε πλήρη ετοιμότητα.

Αυτή η κοινή απόφαση έχει ληφθεί τόσο από το ιατρικό, όσο και το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας, όσο και από την ομάδα των Σέλτικς - με τη συμβουλή και τη γνώμη ότι πλέον είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η διαδικασία αποθεραπείας.

Δεν είναι εύκολο να παρθεί μια τέτοια απόφαση, αλλά υπόσχομαι ότι θα είμαι εκεί και θα στηρίξω την ομάδα όσο μπορώ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0