Ιτούδης: «Να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία σε άμυνα και επίθεση»

Ιτούδης: «Να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία σε άμυνα και επίθεση»
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε ενόψει των φιλικών που θα δώσει η Εθνική στο Άμπου Ντάμπι.
Η Εθνική Ελλάδος αναχώρησε για Άμπου Ντάμπι, προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τα στοιχεία που θέλει να βελτιώσει η ομάδα, αλλά και για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε όσα είπε:

«Χρόνια Πολλά σε όλους για αυτή τη μεγάλη γιορτή. Είμαι ικανοποιημένος από την όρεξη, συγκέντρωση και τα επίπεδα αυταπάρνησης που έδειξε η ομάδα στην προετοιμασία. Η Εθνική ομάδα πάει σε ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο κι αυτό αποτελεί επιτυχία για την ίδια και την ομοσπονδία. Αντιμετωπίζουμε τη διοργάνωση όπως ορίζει η διαδικασία, έχουμε τρία παιχνίδια-τελικούς. Κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι με την Ιορδανία, αλλά έχουμε πρώτα τα φιλικά στο Άμπου Ντάμπι.

Στα τέσσερα φιλικά είδαμε στοιχεία από το αγωνιστικό μας προφίλ, θέλουμε να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία σε άμυνα και επίθεση, αλλά και να είμαστε πιο εύστοχοι. Θέλουμε να είμαστε υγιείς, δυστυχώς θα πρέπει να γυρίσουν πίσω πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο δύο αθλητές, αν και όπως έχω επισημάνει θα μπορούσε στις μεγάλες αυτές διοργανώσεις να είναι 14 παίκτες διαθέσιμοι και να επιλέγονται οι 12 για κάθε αναμέτρηση. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, ξέρουμε ποιοι είμαστε και θέλουμε να το δείξουμε».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Δεν προετοιμαστήκαμε έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δυστυχώς το τάιμινγκ όριζε πως ο Γιάννης δεν θα τα καταφέρει, ήταν λίγες οι ελπίδες. Ευχόμαστε να έχει την υγεία του και να προσφέρει στο μέλλον ξανά στην Εθνική ομάδα».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0