Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ 2023: Οριστικά εκτός ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Τολιόπουλος!

Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ 2023: Οριστικά εκτός ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Τολιόπουλος!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μετράει κι άλλες απουσίες μιας και ο Κώστας Αντετοκούνμπο τέθηκε οριστικά εκτός μάχης και ο Βασίλης Τολιόπουλος «κόπηκε» από την αποστολή.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα αποτελείται από 14 παίκτες για το Άμπου Ντάμπι. Μετά την μεγάλη απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο λόγω του προβλήματος στο γόνατο οριστικά νοκ άουτ τέθηκε και ο αδερφός του Κώστας.

Ο 25χρονος σέντερ αντιμετώπιζε κι εκείνος θέματα με το γόνατό του και δεν θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μαζί του δεν θα ακολουθήσει την αποστολή και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Τους 14 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Αμπου Ντάμπι και το σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας με αντιπάλους τις ΗΠΑ (18/8) και Γερμανία (19/8), από τους οποίους και θα προκύψει η τελική 12άδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ιτούδης με το τέλος της σημερινής (13/8) προπόνησης της Εθνικής Ανδρών στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τέθηκε οριστικά εκτός Εθνικής ομάδας στην πορεία προς το Παγκόσμιο κύπελλο. Η τελευταία εκτίμηση των γιατρών που τον παρακολουθούσαν όλο το διάστημα της εντατικής προσπάθειας που έκανε ακολουθώντας ταυτόχρονα πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομικής εκγύμνασης, ήταν ότι δεν προλαβαίνει να είναι στην επιθυμητή κατάσταση τις ημέρες της διοργάνωσης και κατόπιν αυτού, τέθηκε εκτός συνέχειας.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο παίκτης, από τους 15 που συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή. Στο τέλος της προπόνησης εισέπραξε το “ζεστό” χειροκρότημα όλης της ομάδας και τις ευχαριστίες του κόουτς για την ουσιαστική του συμβολή στη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Οι 14 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Τόμας Ουόκαπ, Γιώργος Τσαλμπούρης και Μανώλης Χατζηδάκης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0