Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ o Ούτζα, χάνει το μετάλλιο από το Τόκιο η Μεγάλη Βρετανία!

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ o Ούτζα, χάνει το μετάλλιο από το Τόκιο η Μεγάλη Βρετανία!

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο Βρετανός σπρίντερ Σιντζίντου Ούτζα, με άμεση συνέπεια, να αφαιρείται από την αγγλική τετράδα της σκυταλοδρομίας το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Σιντζίντου Ούτζα βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες και η Βρετανία χάνει το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η τετράδα που την εκπροσώπησε, στην σκυταλοδρομία, στα 4Χ100μ.

Η Επιτροπή Ακεραιότητας της Παγκόσμιας ομοσπονδίας ανακοίνωσε πως ο Βρετανός σπρίντερ παραβίασε τους κανονισμούς περί ντόπινγκ, διαπιστώθηκε στις 6 Αυγούστου, και μένει πλέον να φανεί αν θα ζητήσει εξέταση β’ δείγματος και εν συνεχεία η επικύρωση της ποινής του, η οποία θα έχει ως συνέπεια την αφαίρεση του ασημένιου μεταλλίου της χώρας του Ολυμπιακούς Αγώνες.

Άξιο αναφοράς βεβαίως είναι πως οι Βρετανοί έχασαν για ένα χιλιοστό το χρυσό μετάλλιο από τους Ιταλούς, αλλά τώρα, όπως όλα δείχνουν, θα κληθούν να επιστρέψουν τα μετάλλιά τους, με τον Καναδά να περνάει στην δεύτερη θέση και την Κίνα που ήταν εκτός βάθρου, να βρίσκεται στην 3η και το χάλκινο μετάλλιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0