Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Εθνική Πόλο: Έφτασε στην Ελλάδα με τα ασημένια μετάλλια στο στήθος

Εθνική Πόλο: Έφτασε στην Ελλάδα με τα ασημένια μετάλλια στο στήθος
Εορταστική ατμόσφαιρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την υποδοχή της Εθνικής Πόλο Ανδρών. 
Σχετικά Άρθρα
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι (11/08) αφίχθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες της Εθνικής Πόλο Ανδρών και έτυχαν θερμής υποδοχής, καθώς πλήθος συγγενών, φίλων και αγνών φιλάθλων ήταν εκεί, περιμένοντας να τους συγχαρεί. 

Μεταξύ άλλων το "παρών" έδωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο γ.γ. Αθλητισμού και παλαιός πολίστας, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος κ.α. 

«Είναι όνειρο να καταφέρουμε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Να πάρουμε ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες. Νομίζω τα τελευταία χρόνια υπάρχει συνέπεια, η ομάδα αυτή είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Τα παιδιά το άξιζαν, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι», δήλωσε σε πρώτη φάση ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βλάχος, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ.  

5357073.jpg

«Πριν πάμε στο Τόκιο θέλαμε να πάμε βήμα βήμα για να χαρούμε τους αγώνες , ήρθε όμως η μια νίκη μετά την άλλη και έτσι... τρώγοντας άνοιξε η όρεξη μας. Είχα την αίσθηση ότι αυτή την φορά θα τα καταφέρναμε να πάρουμε μετάλλιο, ήταν η τέταρτη απόπειρά μας να φτάσουμε στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης και ο θεός μας έδωσε την χαρά να συμβεί αυτό σε μια Ολυμπιάδα», συμπλήρωσε. 

Για την αγάπη του κόσμου ανέφερε: «Ήταν απίστευτο. Νιώσαμε ότι ο κόσμος μας είδε και πανηγύρισε μαζί μας. Που να φανταστούμε όμως ότι θα γυρίσουμε πίσω και θα έχουμε τόσα άτομα να μας περιμένουν».

Φουντούλης: «Να είναι ορόσημο για νέες επιτυχίες στο μέλλον»

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης πήρε το λόγο στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε: «Ευχαριστούμε για την υποδοχή τον κόσμο. Νιώθαμε την αγάπη του από τα μηνύματα που παίρναμε από την άλλη άκρη του κόσμου. Παρακολουθούσαμε τι συμβαίνει στα σάιτ, αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα αυτό που βιώσαμε εδώ. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε. Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε το τι έχουμε κάνει και το μόνο που μένει είναι να χαρούμε αυτή την επιτυχία και να είναι ορόσημο για νέες επιτυχίες στο μέλλον» 

Από την πλευρά του, ο υφυπουρός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είπε: «Μέρες δύσκολες για την χώρα, αλλά μας φέρατε χαρά. Μια νότα αισιοδοξίας και χαμόγελου σε ένα δύσκολο δεκαήμερο. Καταφέρατε να φτάσετε στην κορυφή γιατί για εμάς είστε χρυσοί».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0