Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Βολικάκης: «Νιώθω μεγάλη απογοήτευση, συγγνώμη για την εμφάνιση»

Βολικάκης: «Νιώθω μεγάλη απογοήτευση, συγγνώμη για την εμφάνιση»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Χρήστος Βολικάκης μετά το τέλος του όμνιουμ.

Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος δεν κατάφερε να τερματίσει στην ποδηλασία, με αποτέλεσμα να αποχαιρετάει την διοργάνωση άδοξα και όχι όπως του άξιζε.

Ο ίδιος, μέσα από τις δηλώσεις του, έδειξε την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα της προσπάθειάςτου και ζήτησε συγνώμη για την εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Αναλυτικά είπε:

«Δεν ξέρω τι να πω. Μόνο απογοήτευση νιώθω. Μία συγγνώμη σε όσους με στήριξαν και σε αυτούς που με είδαν. Αυτό είχα να δώσω. Μπήκα αγχωμένος. Από ένα σημείο απλά προσπαθούσα να τερματίσω. 

Δε με αντιπροσωπεύει αυτό. Δεν μπορούσα να χειριστώ τον αγώνα. Όταν ξεκίνησα αυτό το αγώνισμα ήταν έξι αγωνίσματα σε δύο ημέρες. Η μορφή που είναι σήμερα δε με συνέφερε καθόλου. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπόρεσα να δώσω κάτι άλλο. Δεν είχα ένταση. Δεν είχα να δώσω κάτι άλλο.

Κάνουμε μία προσπάθεια με τον προπονητή και την ομάδα μου. Δεν μπόρεσα να τους κάνω να χαρούν σε τουλάχιστον ένα αγώνισμα. Θέλω να ηρεμήσω και να σκεφτώ αν θα πρέπει να συνεχίσω την ποδηλασία ή να σταματήσω. Είναι η τέταρτη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς και η πρώτη σε αυτό το αγώνισμα. Ήρθα για να διεκδικήσω κάποια πράγματα και δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης