Αποσύρεται και το ντουέτο Πλατανιώτη-Παπάζογλου λόγω κορονοϊού -Όλη η αποστολή συγχρονισμένης κολύμβησης εκτός Ολυμπιακού Χωριού!

Αποσύρεται και το ντουέτο Πλατανιώτη-Παπάζογλου λόγω κορονοϊού -Όλη η αποστολή συγχρονισμένης κολύμβησης εκτός Ολυμπιακού Χωριού!

Μετά την ανακοίνωση της ΕΟΕ για τρία νέα κρούσματα στην ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Επιτροπή γνωστοποίησε πως αποσύρεται και το ντουέτο που θα αγωνιζόταν σήμερα στα προκριματικά

Σχετικά Άρθρα

Το ντουέτο των Πλατανιώτη και Παπάζογλου βρίσκεται οριστικά εκτός του σημερινού (03/08) προκριματικού, μετά την νέα ανακοίνωση της ΕΟΕ σε συνέχεια για τα τρία θετικά κρούσματα στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης και την ακύρωση της συμμετοχής της από το τουρνουά.

Οι δύο αθλήτριες αναμενόταν να αγωνιστούν σήμερα στις 13:30 στο τεχνικό πρόγραμμα και θα συνέχιζαν την προσπάθειά τους, μετά την 10η θέση που τερμάτισαν στο ελεύθερο χθες. Ωστόσο, πρόκειται και εκείνες να αποχωρήσουν για το ξενοδοχείο καραντίνας για να απομονωθούν από την υπόλοιπη αποστολή!

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Λόγω των τριών νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε το Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης πρέπει να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης.

Αυτό σημαίνει ότι οριστικά, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό, ούτε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο καραντίνας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0