Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Κοκκαλάνης: «Δεν άντεξα την πίεση και έπεσα ψυχολογικά» (video)

Κοκκαλάνης: «Δεν άντεξα την πίεση και έπεσα ψυχολογικά» (video)
Ο Βύρων Κοκκαλάνης στάθηκε στην προσπάθεια του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και στην πίεση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.
Ο Κοκκαλάνης επέστρεψε στην Ελλάδα από το Τόκιο, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε δηλώσεις που έκανε φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος, με τον πρωταθλητή να στέκεται στο «βάρος» που κουβαλούσε τόσο καιρό, όπως και την κόντρα της Ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας με τον προπονητή του, Νίκο Κακλαμανάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επιστρέφω λίγο στεναχωρημένος, αρκετά βασικά γιατί δεν κατάφερα να φέρω το αποτέλεσμα που ήθελα πάρα πολύ, για το οποίο πάλεψα πέντε χρόνια τώρα. Ξέρετε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλη η συναισθηματική κατάσταση φορτίστηκε, είχαμε δυσκολίες τις οποίες καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι και τώρα. Με την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων όμως, όλα αυτά με γονάτιζαν. Δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως θα ήθέλα.

Είχαμε κάποια προβληματάκια. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το γνωρίζει, αλλά επειδή εγώ θέλω να τα πω, είχαμε κάποια θέματα με την Ομοσπονδία μας, η οποία εκδίωκε τον προπονητή μου ποινικά, είναι στα δικαστήρια. Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας και περιμένουν το κακό αποτέλεσμα για να βγουν και να μιλήσουν δημόσια και να πουν πράγματα για μας. Εγώ δεν μπόρεσα να αντέξω την πίεση και ψυχολογικά έπεσα πάρα πολύ, μου κόστισε. Περίμενα να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήρθε».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0