Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Καραλής: «Έζησα την στιγμή – Όλα ανοιχτά στον τελικό» (video)

Καραλής: «Έζησα την στιγμή – Όλα ανοιχτά στον τελικό» (video)

Πανευτυχής και απόλυτα ικανοποιημένος έδειξε ο Εμμανουήλ Καραλής για την επίδοσή του αλλά και την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλες στιγμές ζει ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος κατάφερε να προκριθεί στον τελικό στο άλμα επί κοντώ. Ο Έλληνας αθλητής πήδηξε πάνω από τα 5,75 μ. και ο επόμενος στόχος, δεν είναι άλλος από το βάθρο.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι χαρούμενος. Είμαι ευτυχισμένος. Ο σκοπός μου ήταν να έρθω, να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και ειλικρινά το ότι είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρώτη Ολυμπιάδα στα 21 μου χρόνια είναι κάτι πανέμορφο. Είναι μια όμορφη ιστορία να θυμάμαι»

Στη συνέχεια ανέφερε: «Πήγα και το χάρηκα. Με ενδιέφερε να ζήσω τη στιγμή. Έζησα τη στιγμή. Είμαι υγιής, είμαι χαρούμενος. Μπορεί να μην έχει κόσμο, αλλά νιώθω όλη την αγάπη του κόσμου να είναι γύρω μου. Μπήκα να το χαρώ, το χάρηκα και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα»

Τέλος σε ερώτηση για τον τελικό είπε: «Να πηδήξω όσο πιο ψηλά μπορώ. Όλα είναι ανοικτά. Ποτέ δεν ξέρεις. Όπως πάντα θα χαρώ τον αγώνα ότι και να γίνει. Εύχομαι πραγματικά τη χαρά που νιώθω σήμερα να τη ζήσουν όλοι οι άνθρωποι γιατί είμαι πραγματικά ευτυχισμένος».

Όσο για τον Κώστα Φιλιππίδη, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Ο Έλληνας αθλητής, που αγωνίστηκε στο ίδιο άθλημα με τον Καραλή, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, αφού έφτασε μέχρι τα 5,5 μ.

Ο ίδιος, στις δηλώσεις του, έδειξε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια που έκανε αλλά και την απογοήτευσή του που δεν ακολούθησε τον συμπατριώτη του.

Αναλυτικά είπε: «Σήμερα ήταν η τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες. Τις προηγούμενες δύο ήμουν έκτος και έβδομος αντίστοιχα. Σήμερα κάναμε την προσπάθεια για να είμαι ακόμη μια φορά στον τελικό.

Θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορώ να είμαι στον τελικό. Γενικά κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Πολλά πράγματα πήγαν ανάποδα κυρίως στο κομμάτι της προετοιμασίας και πέρσι και φέτος. Δεν ήταν καθόλου εύκολα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε εδώ, είμαστε υγιείς.

Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως το θέλαμε. Το μετάλλιο σε αυτόν τον αγώνα το αφήνω για άλλους. Να το πάρουν άλλοι. Εγώ το μετάλλιο το παίρνω σε δύο μήνες. Περιμένω να γεννήσει η γυναίκα μου. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι αυτό. Οπότε προχωράμε έτσι»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0