Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Πρόεδρος ΕΦΟΑ: Συνεχάρη Τσιτσιπά και Σάκκαρη!

Πρόεδρος ΕΦΟΑ: Συνεχάρη Τσιτσιπά και Σάκκαρη!

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Δημήτρης Σταματιάδης, έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Δημήτρης Σταματιάδης, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΦΟΑ, αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παράλληλα, σχολίασε τις άσχημες κριτικές μερίδας φιλάθλων, κατά των δυο χρυσών παιδιών του ελληνικού τένις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΦΟΑ:

Με την ολοκλήρωση της παρουσίας της Ελληνικής Αντισφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης έκανε την ακόλουθη δήλωση: Εκπροσωπώντας την μεγάλη Οικογένεια του Ελληνικού Τένις εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στον Στέφανο και την Μαρία, τους άξιους εκπροσώπους του αθλήματος μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020 για τις εμφανίσεις τους, τις νίκες τους και για την κατάκτηση της 8ης Ολυμπιακής Θέσης.

Καταδικάζω απερίφραστα τα ελάχιστα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν τις μέρες αυτές κατά των αθλητών μας, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την Τενιστική μας Οικογένεια και το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας. Καλή συνέχεια στην Μαρία και τον Στέφανο στην πορεία τους για την κορυφή Παγκόσμιου Τένις. Είναι βέβαιο πως στην προσπάθεια τους αυτή θα τους συντροφεύουν οι ευχές όλων των Ελλήνων.

Δημήτρης Σταματιάδης Πρόεδρος Ε.Φ.Ο.Α.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0