Τένις: Καλύτερη η Σβιτολίνα, 2-1 τη μαχητική Σάκκαρη που προηγήθηκε αλλά αποκλείστηκε! (video)

Τένις: Καλύτερη η Σβιτολίνα, 2-1 τη μαχητική Σάκκαρη που προηγήθηκε αλλά αποκλείστηκε! (video)
Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Ελίνα Σβιτολίνα, Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης στον γύρο των «16», αλλά θα συνεχίσει την προσπάθεια της στο μικτό διπλό τουρνουά.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Μαρία Σάκκαρη, αλλά κατάφερε γρήγορα να βρει απαντήσεις και να ολοκληρώσει μια σπουδαία ανατροπή.


Παρότι άρχισε το ματς δεχόμενη μπρέικ, κατάφερε να επιστρέψει από το 0-3 και το 1-4, σπάζοντας το σερβίς της Ελίνα Σβιτολίνα, κερδίζοντας παράλληλα τέσσερα σερί γκέιμς! Με τον τρόπο αυτό ισοφάρισε σε 4-4.

Στα επόμενα τρία γκέιμς οι δύο τενίστριες δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους, ωστόσο η Μαρία Σάκκαρη το έκανε τη στιγμή που έπρεπε, κερδίζοντας το 12ο γκέιμ και με τον τρόπο αυτό έκλεισε το πρώτο σετ με σκορ 7-5.


Η Ελληνίδα τενίστρια στο δεύτερο σετ δεν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει ξανά από το 1-4 που βρέθηκε στα μέσα του. Παρότι πήρε το μπρέικ στο 6ο γκέιμ, η Ουκρανή αντίπαλός της ήταν ανώτερη, έκανε το μπρέικ μπακ και έγραψε το 1-1 με σχετική άνεση.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ της αναμέτρησης, η Μαρία Σάκκαρη δέχθηκε και πάλι πρώτη μπρέικ, ωστόσο βρήκε άμεσα απάντηση και έφερε το σκορ στο 3-3. Η Ελίνα Σβιτολίνα δεν σταμάτησε να πιέζει και κατάφερε να κάνει το μπρέικ, αλλά και να κρατήσει το σερβίς της παρά τα δύο μπρέικ πόιντ που βρήκε η Ελληνίδα τενίστρια στο 9ο γκέιμ του τρίτου σετ.

Η Σάκκαρη ήταν αδύνατο να βρει απάντηση στο 10ο και τελευταίο γκέιμ του παιχνιδιού, και η Ουκρανή τσέκαρε το εισιτήριο για τις καλύτερες «8» του τουρνουά.



Η Ελληνίδα τενίστρια, ωστόσο, δεν θα αποχωρήσει από το Τόκιο, μιας και θα συνεχίσει την προσπάθειά της στα διπλά, αγωνιζόμενη μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0