Τρίαθλο Γυναικών: «Καταιγιστική» Φλόρα Ντάφι, χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στις Βερμούδες

Τρίαθλο Γυναικών: «Καταιγιστική» Φλόρα Ντάφι, χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στις Βερμούδες

Υπόθεση της πρωτοπόρου της παγκόσμιας κατάταξης του 2021, Φλόρα Ντάφι ήταν το αγώνισμα του Τριάθλου στο Τόκιο. Η 33χρονη αθλήτρια χάρισε μόλις το δεύτερο μετάλλιο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων στις Βερμούδες και το πρώτο χρυσό.

Σχετικά Άρθρα

Τερμάτισε 45η το 2012 στο Λονδίνο, το 2016 στο Ρίο και τώρα ήταν η σειρά της. Η Φλόρα Ντάφι έκανε δική της την υπόθεση του Τριάθλου των Γυναικών στους Αγώνες του Τόκιο και έγραψε ιστορία. Έγινε η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία των Βερμούδων, που κατακτά το χρυσό μετάλλιο.

Η 33χρονη Ντάφι, στους τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της, βγήκε στην 6η θέση από την κολύμβηση, 3η από την ποδηλασία και από την ώρα που ξεκίνησε το τρέξιμο, ήταν «καταιγιστική» και φρόντισε να πιστοποιήσει το γεγονός ότι είναι η καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς. Εν τέλει χρειάστηκε 1 ώρα 55 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα για να καλύψει τη συνολική απόσταση.

CYCLING.jpg

Στη 2η θέση τερμάτισε η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2020, Βρετανίδα Τζώρτζια Τέιλορ - Μπράουν με χρόνο 1.56.50 και η Ελληνοαμερικανίδα, Κέιτι Ζαφείρη (1.57.03).

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή. Το μοναδικό μετάλλιο (χάλκινο) για τις Βερμούδες έως τώρα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, είχε κατακτήσει ο Πυγμάχος, Κλάρενς Χιλ το 1976 στο Μόντρεαλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0