Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ντουντουνάκη: Με δάκρυα στα μάτια μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό παρά το πανελλήνιο ρεκόρ (video)

Ντουντουνάκη: Με δάκρυα στα μάτια μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό παρά το πανελλήνιο ρεκόρ (video)
Η Άννα Ντουντουνάκη κατέγραψε πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό των 100 μέτρων πεταλούδας, έμεινε εκτός τελικού και εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένη στις δηλώσεις που ακολούθησαν.
Σχετικά Άρθρα

Η σπουδαία εμφάνιση της Άννας Ντουντουνάκη στον ημιτελικό των 100 μέτρων πεταλούδας δεν στάθηκε αρκετή για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον τελικό, αφού παρά το πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο κατέγραψε με χρόνο 57.25 έμεινε στην θέση.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την προσπάθειά της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω πως έδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί και στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για πολύ λίγο για να μπω στην οκτάδα. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους. Ένα μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό και μία οκτάδα στους Ολυμπιακούς. Πέτυχα τον έναν και λίγο παραπάνω, έχασα τον άλλον για λίγο. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0