Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Kazunori Takishima: Ο απόλυτος φαν που ξόδεψε 40.000 δολάρια σε εισιτήρια για τους Αγώνες του Τόκιο!

Kazunori Takishima: Ο απόλυτος φαν που ξόδεψε 40.000 δολάρια σε εισιτήρια για τους Αγώνες του Τόκιο!
O Kazunori Takishima, ξόδεψε 40.000 δολάρια σε εισιτήρια για τους Αγώνες, τα οποία τελικά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει λόγω της απαγόρευσης θεατών!

Ίσως ο μεγαλύτερος φαν των Ολυμπιακών Αγώνων, εν ονόματι Kazunori Takishima, τα τελευταία 15 χρόνια ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να βρίσκεται στο «πλευρό» της Ιαπωνίας.

Το γεγονός πως η πατρίδα του θα «φιλοξενούσε» τη φετινή διοργάνωση αποτελούσε μία λύτρωση για εκείνον που έσπευσε να αγοράσει 197 εισιτήρια για τον ίδιο και τους φίλους του, προκειμένου να παρευρεθεί σε όσα περισσότερα αθλήματα ήταν δυνατό.

Το όνειρο του Takishima, όμως, «γκρεμίστηκε» όταν ανακοινώθηκε η απαγόρευση θεατών στα στάδια λόγω του Covid-19, λαμβάνοντας υπόψη και το ποσό που είχε ξοδέψει για να τα αποκτήσει, το  οποίο άγγιξε τα 40.000 δολάρια.

«Χρειάστηκε απίστευτος χρόνος, προσπάθεια και πάθος», δήλωσε ο Takishima στο CNN, προσθέτοντας πως «ήμουν τόσο παθιασμένος με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που παρόλο που ήταν πολύ δύσκολο, απόλαυσα τη διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων»

Ο 45χρονος επιχειρηματίας ακινήτων εξήγησε ότι αν παρακολουθούσε όλες τις εκδηλώσεις που είχε κλείσει, θα είχε σπάσει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness για συμμετοχή σε Ολυμπιακές εκδηλώσεις. Τώρα, απλώς θα του επιστραφούν τα χρήματα για τα εισιτήρια που αγόρασε.

Ωστόσο, η δική του αντίδραση ήταν η εξής, σύμφωνα με τα όσα τόνισε: «Η απόφαση για απαγόρευση των θεατών ελήφθη με βάση το συναίσθημα και όχι τους αριθμούς. Νομίζω ότι οι Ευρωπαϊκές χώρες που διεξήγαγαν την ποδοσφαιρική διοργάνωση έπραξαν σωστά. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος από την κυβέρνηση και την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Το μόνο που έχω τώρα είναι θλίψη, και κάθε φορά που κοιτάζω τα εισιτήρια κλαίω».

Η αγάπη του Takishima για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκίνησε το 2005, όταν είδε για πρώτη φορά έναν διαγωνισμό καλλιτεχνικού πατινάζ και αγόρασε αμέσως εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τορίνο το 2006 στην Ιταλία. Είχε ξεκινήσει χωρίς προσδοκίες, με τη γνώμη του να αλλάζει μόλις είδε το χρυσό μετάλλιο για την πατρίδα του!

«Όταν βλέπω τα δάκρυα χαράς τους όταν κερδίζουν το μετάλλιο, ή τα δάκρυα απογοήτευσης τους για την ήττα, με κάνει να θέλω να δουλέψω σκληρότερα. Έχω τέτοιο θάρρος και συναίσθημα κάθε φορά που πηγαίνω», ανέφερε.

Και είναι οι αθλητές που θα υποφέρουν περισσότερο από την έλλειψη υποστήριξης στις κερκίδες, είπε… «Είναι μεγάλη απώλεια όταν η οικογένειά σου δεν μπορεί να έρθει», δήλωσε ο Takishima. «Ελπίζω όλοι τουλάχιστον να ζητωκραυγάσουν γι' αυτούς μπροστά στην τηλεόραση. Εγώ θα παρακολουθήσω τις τελετές και μπορώ ακόμα να σπάσω το ρεκόρ».

 

Σταυρούλα Μουστακάτου

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0