Μουντιάλ 2022

Τρομερό Βίντεο: Τυφλός ηλικιωμένος άνδρας πανηγυρίζει την νίκη της Αργεντινής και οι φίλοι της «αλμπισελέστε» δίνουν το... ρυθμό!

Τρομερό Βίντεο: Τυφλός ηλικιωμένος άνδρας πανηγυρίζει την νίκη της Αργεντινής και οι φίλοι της «αλμπισελέστε» δίνουν το... ρυθμό!
Ένα απίστευτο βίντεο που... ραγίζει καρδιές έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο με έναν τυφλό, ηλικιωμένο άνδρα να πανηγυρίζει στο μπαλκόνι του σπιτιού του (μαζί με τη συγκινημένη σύζυγο(;) του) την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι φίλοι της Αργεντινής από κάτω να τραγουδούν.
Σχετικά Άρθρα
Όταν θέλει να δείξει κανείς την επίδραση που έχει ο αθλητισμός στη ζωή των ανθρώπων, καλύτερα να αφ΄σηει αυτό το βίντεο να παίξει και θα καταλάβει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Άλλωστε η εικόνα «μιλάει» από μόνης της.

Πρόκειται αναμφίβολα για το βίντεο του τουρνουά ακόμα κι' αν τραβήχτηκε δεκάδες εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από εκεί που ο Μέσι σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο. Οι δρόμοι σε κάθε μήκος και πλάτος της γης έχουν «πλημμυρίσει» από χθες με υποστηρικτές της Αργεντινής και ειδικά στην πατρίδα το πάρτι κράτησε για ώρες.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο λοιπόν, ένας τυφλός άνδρας στέκεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του και βιώνει την ιστορική στιγμή της κατάκτησης του παγκοσμίου τίτλου. Μπορεί να μην μπορεί να δει το πλήθος του κόσμου που βρίσκονται από κάτω, στο δρόμο, τους νιώθει όμως. Και πανηγυρίζει για το μεγάλο αυτό επίτευγμα μαζί με μία εμφανώς συγκινημένη κυρία (πιθανότατα τη συζυγό), με τους φίλους της «αλμπισελέστε» να δίνουν το ρυθμό και να τραγουδούν για εκείνον, εκφράζοντας ταύτοχρονα το σεβασμό τους!

Απλά απολαύστε το:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης