Μουντιάλ 2022

Τζοφ Χαρστ για το χατ-τρικ του Εμπαπέ: «Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα»

Τζοφ Χαρστ για το χατ-τρικ του Εμπαπέ: «Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα»
Ο Σερ Τζοφ Χαρστ, στην ανακοόνωση για τα event στα οποία θα... αγορεύσει από τη νέα χρονιά, τόνισε για το χατ-τρικ του Εμπαπέ και την ισοφάριση του δικού του επιτεύγματος, πως τίποτα δεν διαρκεί για πάντα.
Το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός εξελλίσεται, όμως υπάρχουν κάποια επιτεύγματα, κάποια ρεκόρ, που μένουν αναλοίωτα στο χρόνο. Ένα από αυτά στο ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων ήταν ο αριθμός των γκολ από ένα παίκτη σε τελικό διοργάνωσης, το οποίο άνηκε μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (18/12) αποκλειστικά και μόνο στον Σερ Τζοφ Χαρστ. 

Από χθές όμως άλλο ένα όνομα συναντάται δίπλα από το χατ-τρικ αυτό και είναι του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έκανε τα αδύνατα δυνατά για να αποτρέψει η κούπα να πάει στην Λατινική Αμερική, στέλνοντας τρεις φορές τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρτίνες σε ακνονική διάρκεια και παράταση.

Για το γεγονός αυτό έκανε και ένα σύντομο σχόλιο στον προσωπικό του λογιαριασμό στα social media και ο Χαρστ: «Επιστροφή στους δρόμους στις αρχές του 2023. Άλλο ένα χατ τρικ για να μιλήσουμε! Όπως είπα και χθες βράδυ, είχα μια καλή πορεία! Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα όμως».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης