Μουντιάλ 2022

Ταλιαφίκο: «Να εκπληρώσουμε το όνειρο με το Μέσι στο πλευρό μας»

Ταλιαφίκο: «Να εκπληρώσουμε το όνειρο με το Μέσι στο πλευρό μας»

Ο Νικολάς Ταλιαφίκο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς της Αργεντινής με την Κροατία και αναφέρθηκε τόσο στον Μέσι, όσο και την ποιότητα των αντιπάλων τους.

Η μεγάλη ημέρα (13/12) του πρώτου ημιτελικού του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία πλησιάζει. Ο πλάγιος μπακ της «αλμπισελέστε», Νικολάς Ταλιαφίκο, κλήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και την παρουσία του Μέσι στο πλευρό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε ευδιάθετοι. Έχουμε πετύχει ήδη έναν από τους στόχους μας, να είμαστε στην τετράδα και δουλεύουμε σκληρά ώστε να εκπληρώσουμε ακόμη έναν».

Για το ματς με την Κροατία:

«Έχουμε αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της Κροατίας. Ξέρουμε ότι έχει εξαιρετικούς παίκτες με τρομερή ποιότητα στο κέντρο. Πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες αλλά έχουμε τα όπλα για να τους πληγώσουμε».

Πριν τέσσερα χρόνια η Κροατία είχε φτάσει ξανά στο ίδιο σημείο και αυτό σημαίνει ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα, ένα τρομερό ρόστερ. Το φετινό ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό από το 2018 (σ.σ. 3-0 νίκη Κροατίας)».

Για το Μέσι:

«Για εμάς είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας. Είναι αυτός που μας δίνει κίνητρο. Η τρομερή ποιότητά του είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς στο χορτάρι. Ξέρουμε ότι έχουμε τον Μέσι και αυτό είναι υπέροχο. Θέλουμε να εκπληρώσουμε το όνειρό μας και θα είναι σπουδαίο με τον Μέσι στο πλάι μας».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης