Μουντιάλ 2022

Τζοφ: «Ο Μπόνο με έχει εντυπωσιάσει»

Τζοφ: «Ο Μπόνο με έχει εντυπωσιάσει»

Ο θρυλικός τερματοφύλακας της Ιταλίας, Ντίνο Τζοφ, εκθείασε σε συνέντευξή του τον Μπόνο, λέγοντας ότι αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την πορεία που πραγματοποιεί το Μαρόκο στη διοργάνωση.

Εντυπωσιασμένος δηλώνει ο Ντίνο Τζοφ από την έως τώρα παρουσία του Μπόνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο θρύλος της εθνικής Ιταλίας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τερματοφύλακα της Σεβίλλης, θεωρώντας τον ως τον καλύτερο γκολκίπερ στη διοργάνωση, αλλά και έναν από τους βασικότερους λόγους για την άκρως πετυχημένη παρουσία του Μαρόκο στο τουρνουά.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ποιος είναι ο καλύτερος γκολίπερ σε αυτό το Μουντιάλ; Μέχρι τώρα ο Μπόνο μού έχει κάνει καλή εντύπωση, η συμβολή του είναι αξιοσημείωτη. Η έκπληξη του Μαρόκου βασίστηκε πολύ πάνω του, αν και τώρα θα παιχτούν τα πάντα.

Ο τερματοφύλακας σε τέτοια τουρνουά παίζει αποφασιστικό ρόλο αφού συχνά τα ματς οδηγούνται στα πέναλτι. Εμείς κατακτήσαμε το Euro χάρη στον Ντοναρούμα.

Σε τέτοια ματς όταν φτάνεις στα πέναλτι, ο τερματοφύλακας δίνει την έξτρα ώθηση. Ποια ομάδα είναι το φαβορί για το τρόπαιο. Τον πρώτο λόγο έχει η Γαλλία, ακολουθεί η Αργεντινή.

Σε αυτό το τουρνουά πάντως έχουμε δει τα προγνωστικά που γίνονται, να ανατρέπονται.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης