Μουντιάλ 2022

Ντάλιτς: «Η Βραζιλία είναι η καλύτερη ομάδα του Μουντιάλ»

Ντάλιτς: «Η Βραζιλία είναι η καλύτερη ομάδα του Μουντιάλ»
«Ύμνοι» για τη Βραζιλία από τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς.
Κροατία και Βραζιλία τίθενται αντιμέτωπες την Παρασκευή (09/12, 17:00) με φόντο μία θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο προπονητής της πρώτης, Ζλάτκο Ντάλιτς, μιλώντας για την επερχόμενη αναμέτρηση τόνισε πως η «σελεσάο» είναι η καλύτερη ομάδα του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου έως τώρα.

«Η Βραζιλία είναι η πιο δυνατή και καλύτερη ομάδα στο τουρνουά. Όταν κοιτάς τους παίκτες, είναι τρομακτικό. Έχουμε ένα μεγάλο τεστ μπροστά μας, μια ομάδα που αγωνίζεται και έχει τόσους πολλούς καλούς παίκτες και πρέπει να ξεκινήσουμε καλά το παιχνίδι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι με πολλή πίστη και να αναζητήσουμε μια ευκαιρία. Θέλουμε να χαρούμε, παίξαμε με τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Φυσικά, δεν θα τα παρατήσουμε, θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει:

«Η Βραζιλία είναι το φαβορί, έχει αυτοπεποίθηση, εξαιρετική ατμόσφαιρα και κορυφαίους παίκτες. Ο Νεϊμάρ επέστρεψε. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν νομίζω ότι είναι έξυπνο να παίζεις ένας εναντίον ενός και θα τους έδινε πολύ χώρο, Θα μελετήσουμε την κατάσταση. Τις επιλογές. Δεν είναι 50% για κάθε μία, αλλά αυτό δεν είναι περίεργο για εμάς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης