Μουντιάλ 2022

Ράις: «Η Αγγλία δεν παίρνει τα εύσημα που αξίζει, καλό θα ήταν να μας φοβούνται»

Ράις: «Η Αγγλία δεν παίρνει τα εύσημα που αξίζει, καλό θα ήταν να μας φοβούνται»
Ο Ντέκλαν Ράις αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που έχει μέχρι στιγμής η εθνική ομάδα της Αγγλίας, την οποία, όπως τόνισε, υποτιμούν σε σχέση με τα υπόλοιπα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παράλληλα, προειδοποίησε τους Γάλλους για την επικείμενη μεταξύ τους «μάχη»!
Η Αγγλία πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σενεγάλης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί που θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία.

Ο Ντέκλαν Ράις με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επικείμενη «μάχη» με τους Γάλλους, τους οποίους...προειδοποίησε ενώ παράλληλα εξέφρασε και το παράπονό του, ότι η εθνική ομάδα της Αγγλίας δεν έχει τον σεβασμό που θα έπρεπε σε σχέση με τα άλλα φαβορί της διοργάνωσης.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Το λέω ανοιχτά. Δεν νομίζω ότι λαμβάνουμε τα εύσημα που αξίζουμε. Κοιτάς άλλες ομάδες που νικούν άνετα, όπως η Ολλανδία και η Αργεντινή και αμέσως όλοι μιλούν για σεμιναριακές εμφανίσεις. Εμάς συνεχώς μας έχουν στο στόχαστρο. Ήμασταν άψογοι στα τελευταία παιχνίδια. Οι αντίπαλες χώρες καλό θα ήταν να μας φοβούνται».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης