Μουντιάλ 2022

Χάνσι Φλικ: «Η πρόκριση κρίθηκε σε ένα κακό 20λεπτο απέναντι στην Ιαπωνία»

Χάνσι Φλικ: «Η πρόκριση κρίθηκε σε ένα κακό 20λεπτο απέναντι στην Ιαπωνία»

Η Γερμανία δεν κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο να προκριθεί στην φάση των «16» και μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κόστα Ρίκα, ο Χάνσι Φλικ μίλησε τόσο για τα αίτια του αποκλεισμού, όσο και για το μέλλον του στη «μάνσαφτ».

Τέλος το Μουντιάλ του Κατάρ για την Γερμανία, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν κατάφερε να προκριθεί στις «16» καλύτερες ομάδες του τουρνουά, με το εν λόγω γεγονός να συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μετά το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα όπου οι Γερμανοί επικράτησαν με 4-2 αλλά δεν υπερτερούσαν στη  ισοβαθμία με την Ισπανία, ο προπονητής των τέσσερις φορές Παγκόσμιων Πρωταθλητών, Χάνσι Φλικ αναφέρθηκε στην πιθανότητα παραίτησης του τονίζοντας: «Θα το δούμε σύντομα. Είναι δύσκολο να το απαντήσεις αυτό τώρα, αμέσως μετά από έναν αποκλεισμό. Θα το δούμε…».

Όσο για τη νίκη επί της Κόστα Ρίκα τόνισε: «Κερδίσαμε, αλλά η πρόκριση δεν χάθηκε για μας σε αυτό το παιχνίδι. Κρίθηκε σε ένα κακό 20λεπτο απέναντι στην Ιαπωνία, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και το ματς με την Ισπανία. Όμως δυστυχώς δεν είχαμε μεγάλη αποτελεσματικότητα στο Μουντιάλ αυτό και γι’ αυτό αποκλειστήκαμε. Η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη», ανέφερε ο 57χρονος προπονητής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης