Μουντιάλ 2022

Κράμαριτς για προπονητή Καναδά: «Στο τέλος, η Κροατία έδειξε ποιος γ@&*ει ποιον»

Κράμαριτς για προπονητή Καναδά: «Στο τέλος, η Κροατία έδειξε ποιος γ@&*ει ποιον»

Η Κροατία αναδείχθηκε νικήτρια με 3-1 επί του Καναδά για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Μουντιάλ και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις, ο Αντρέι Κράμαριτς δεν ξέχασε τα… λόγια του προπονητή του Καναδά, Τζον Χέρντμαν.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μάρκο Λιβάγια και Αντρέι Κράμαριτς, η Κροατία επικράτησε με 3-1 του Καναδά και έμεινε ολοζώντανη στην διεκδίκηση της πρόκρισης, στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Ωστόσο, το… τρίτο ημίχρονο φαίνεται πως είχε περισσότερο ενδιαφέρον και πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει μετά τις δηλώσεις του προπονητή του Καναδά. Συγκεκριμένα, ο Τζον Χέρντμαν είχε πει πριν το μεταξύ του παιχνίδι χαρακτηριστικά, πως η ομάδα του θα... γ@&#*ει την Κροατία.

Έτσι, ο Κράμαριτς που αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του παιχνιδιού δεν… ξέχασε τι είχε ειπωθεί για την ομάδα του, δηλώνοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή του Καναδά για το επιπλέον κίνητρο που μας έδωσε. Στο τέλος, η Κροατία έδειξε ποιος γ@&#*ε ποιον», είπε ο Κροάτης, που χρησιμοποίησε μόνο το γράμμα F- αρχικό της γνωστής αγγλικής λέξης- για να γίνει κατανοητός.

«Καμία ασέβεια, θα μπορούσα να είμαι πιο συγκρατημένος, αλλά αυτό είναι το μάθημά μου. Πρέπει να το αποδεχθώ», ανέφερε ο Χέρντμαν μετά το παιχνίδι σε ερώτηση σχετική με τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης