Μουντιάλ 2022

Πορτογαλία: «Σύννεφα» στις σχέσεις Ρονάλντο-Μπρούνο Φερνάντες (video)

Πορτογαλία: «Σύννεφα» στις σχέσεις Ρονάλντο-Μπρούνο Φερνάντες (video)
Μάλλον δεν άρεσαν και πολύ στον Μπρούνο Φερνάντες τα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν. Οι δύο συμπαίκες χαιρετήθηκαν με το ζόρι κατά την διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Πορτογαλίας σε μία αρκετά «άβολη» στιγμή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν κανονικός «καταπέλτης» στη συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν, με τα λόγια του ωστόσο να μην άρεσαν στον Μπρούνο Φερνάντες. Η σχέση μεταξύ των δύο άσων έχει ψυχρανθεί και αυτό το κλίμα έχει μεταφερθεί και στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Όπως έγινε γνωστό μέσα από ντοκουμέντα, οι δύο συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το ζόρι χαιρετήθηκαν στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της προπόνησης της εθνικής ομάδας .

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Φερνάντες έδωσε με το... ζόρι το χέρι του στον Κριστιάνο και αμέσως τον προσπέρασε σε μία ομολογουμένως πολύ «άβολη» στιγμή. Μάλιστα η κίνηση αυτή του Φερνάντες άφησε τον CR7 με ένα άκρως «παγωμένο» βλέμμα.

Μένει να δούμε εάν όλη αυτή η κατάσταση θα έχει αρνητικό αντίχτυπο στην παρουσία της Πορτογαλίας στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.


www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης