Μουντιάλ 2022

Σοβαρός τραυματισμός για Ζότα – Χάνει και το Μουντιάλ!

Σοβαρός τραυματισμός για Ζότα – Χάνει και το Μουντιάλ!

Ο Ντιόγκο Ζότα τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και το Μουντιάλ.

Άσχημα νέα τόσο για τη Λίβερπουλ, όσο και για την εθνική Πορτογαλίας, καθώς ο τραυματισμός του Ντιόγκο Ζότα στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι αποδεικνύεται αρκετά σοβαρός.

Ο Πορτογάλος αποχώρησε από την αναμέτρηση λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Γιούργκεν Κλοπ να στερηθεί τις υπηρεσίες του 25χρονου επιθετικού, όπως και ο Φερνάντο Σάντος δεν θα μπορέσει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ.  

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ντιόγκο Ζότα με ανάρτηση στο Twitter όπου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μετά από μια τόσο ωραία βραδιά στο Άνφιλντ, η δικιά μου τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο. Στα τελευταία λεπτά, ενα από τα όνειρά μου γκρεμίστηκε. Θα είμαι ένας από εσάς υποστηρίζοντας από μακριά τον σύλλογο και την χώρα μου και θα παλέψω για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης