Μουντιάλ 2022

Μέσι: «Σίγουρα το τελευταίο μου Μουντιάλ!»

Μέσι: «Σίγουρα το τελευταίο μου Μουντιάλ!»
Τελευταία παράσταση του Λιονέλ Μέσι σε Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι αυτή στο Κατάρ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, σε Λατινοαμερικάνικα ΜΜΕ..

Ο Αργεντίνος θρύλος, Λιονέλ Μέσι, με δηλώσεις του στην πλατφόρμα Star+, της Λατινικής Αμερικής, επιβεβαίωσε τις σκέψεις όλων των ποδοσφαιρόφιλων ανά την υφήλιο.

«Αν θα είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ; Ναι, σίγουρα ναι. Νιώθω καλά σωματικά και φέτος μπορώ να κάνω μια πολύ καλή προετοιμασία, κάτι που δεν έγινε πέρυσι έτσι όπως πήγαν τα πράγματα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της «αλμπισελέστε» λέγοντας:

«Μετράμε αντίστροφα για το Μουντιάλ, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα μικρό άγχος. Όλοι λέμε ότι η στιγμή έφτασε, είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο, αναρωτιόμαστε πώς θα πάει. Από τη μια δεν μπορούμε να περιμένουμε να έρθει, αλλά από την άλλη θέλουμε να τελειώσει με όμορφο τρόπο»

 Στην ερώτηση για το αν η Αργεντινή είναι το φαβορί για τη κατάκτηση του Μουντιάλ ο Μέσι σχολίασε:

 «Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή περίοδο, έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ παικτών. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και αυτός είναι ο λόγος που το Μουντιάλ είναι τόσο ξεχωριστό, επειδή τα φαβορί δεν καταλήγουν πάντα να νικούν, δεν έχουν πάντα την αναμενόμενη πορεία», προσθέτοντας πως υπάρχουν ομάδες σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή:

«Δεν ξέρω αν είμαστε οι βασικότεροι υποψήφιοι, η Αργεντινή ανέκαθεν ήταν ένα από τα φαβορί σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε σε μια καλή στιγμή αλλά δεν είμαστε φαβορί, πιστεύω ότι υπάρχουν ομάδες που είναι σε καλύτερη κατάσταση».

 Αυτό, θα είναι το πέμπτο Μουντιάλ στην καριέρα του επτά φορές κατόχου της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος θα ηγηθεί τις προσπάθειες των Αργεντινών, έχοντας το... βάρος ενός ολόκληρου λαού στις πλάτες του.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης