Μια Φώτο μια Ιστορία

Ο Τεν Χαγκ θύμισε Ζιντάν και ο Ρονάλντο γύρισε... πέντε χρόνια πίσω!

Ο Τεν Χαγκ θύμισε Ζιντάν και ο Ρονάλντο γύρισε... πέντε χρόνια πίσω!
08/08/2017: Τα Σκόπια φιλοξενούν το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κατατρόπωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-1. Πρωταγωνιστής δια της απουσίας του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο κοινός παρονομαστής των δύο συλλόγων, ο οποίος προς έκπληξη όλων βρισκόταν στον πάγκο της «Βασίλισσας»

Γράφει ο Αντώνης Νιανιάς

Μία πενταετία πέρασε από την τελευταία φορά που οι «Μερένχες» και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τον 32χρονο τότε Πορτογάλο αστέρα να μεσουρανεί, σαρώνοντας τα πάντα στον διάβα του. Ακόμη μία χρονιά που η ομάδα του κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ, την αγαπημένη του διοργάνωση, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο, που μόλις είχε κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ.

Φίλαθλοι από κάθε σπιθαμή της Ευρώπης συγκεντρώθηκαν για να θαυμάσουν την παρέλαση αστέρων που θα αγωνιζόταν στην Βόρεια Μακεδονία, με τα φώτα να συγκεντρώνονται όλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Να όμως που ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε διαφορετικοί γνώμη... Χωρίς καμία όρεξη να χαριστεί σε κανέναν, επέλεξε να αφήσει τον ηγέτη του στον πάγκο, γεγονός που πήγαζε από την απουσία του καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ελέω των καλοκαιρινών του διακοπών.
n_1.jpg

Επιστροφή στο σήμερα, με την μοίρα να παίζει περίεργα παιχνίδια και την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Όντας (θεωρητικά) πιο ώριμος από ποτέ, είδε στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος την ομάδα του να χάνει από την Μπράιτον, μη ξεκινώντας στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

 Ο Έρικ τεν Χαγκ προσπάθησε να τον καλύψει, δηλώνοντας πως ήταν ανέτοιμος, ωστόσο τον χρησιμοποίησε κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεδομένης της κατάστασης με την επιθυμία του για φυγή, της αποχής του από το τουρ της Αμερικής, αλλά και της συμπεριφοράς του στο φιλικό με την Ράγιο, η μη συμμετοχή του φαίνεται να πηγάζει από βαθύτερα αίτια. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο ο Γάλλος όσο και ο Ολλανδός προπονητής που επέλεξαν τότε και τώρα να τον αφήσουν εκτός, δεν κάνουν διακρίσεις προσωπικοτήτων και ο Κριστιάνο θα χρειαστεί να καθαρίσει το μυαλό του σύντομα. Η απογοήτευση στο πρόσωπο του ήταν έκδηλη, γεγονός που δεν πρόκειται να αλλάξει αν δε ξεκαθαρίσει άμεσα το μέλλον του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0