Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Είναι το χειρότερο ξεκίνημα σε μία σεζόν που είχα ποτέ»

Χάμιλτον: «Είναι το χειρότερο ξεκίνημα σε μία σεζόν που είχα ποτέ»

Σε δηλώσεις του ο Λούις Χάμιλτον μίλησε για το πολύ δύσκολο ξεκίνημα που έχει στη σεζόν με τη Mercedes.

Το φετινό ξεκίνημα της σεζόν για τον Λουίς Χάμιλτον είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς στα μέχρι στιγμής Grand Prix δεν έχει καταφέρει να τερματίσει πάνω από την 7η θέση.

Μάλιστα, ο 39χρονος χαρακτήρισε το φετινό του ξεκίνημα, το «χειρότερο που είχε ποτέ», αν και τόνισε πως έχει μεγάλη πίστη στην ομάδα και τους ανθρώπους της.  

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα σε μια σεζόν που είχα ποτέ. Ναι, σίγουρα είναι χειρότερο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια και χειρότερο και από το 2009 πιστεύω.

Είναι δύσκολο πνευματικά για όλους στην ομάδα, όταν έχει γίνει τόση πολλή δουλειά το χειμώνα και μπαίνεις στη χρονιά τόσο ενθουσιασμένος και γεμάτος κίνητρα, κι έχεις τη νοοτροπία ότι θα διεκδικείς νίκες, να διαπιστώνεις ότι δεν συμβαίνει έτσι.


Και μάλιστα να διαπιστώνεις ότι δεν είσαι σε θέση να κερδίσεις ούτε τη δεύτερη ή την τρίτη θέση. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά συνεχίζουν να με εμπνέουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι. Εξακολουθούν να προσπαθούν, και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Απρόσμενα, νιώθω αρκετά καλά. Προσπαθώ να δω τη γενική εικόνα. Θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Είμαι αληθινά ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ, και απολαμβάνω ακόμα να συνεργάζομαι με την ομάδα.

Φυσικά θα μου άρεσε πολύ να μαχόμουν για τις νίκες και βασικά να τερματίζω τους αγώνες. Δεν είναι ποτέ εύκολο να έχεις διανύσει τόσο δρόμο και να μην ολοκληρώνεις ούτε τον μισό αγώνα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θα ανακάμψουμε. Θα βρεθούμε, στο τέλος, εκεί που θέλουμε, πρέπει απλά να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Πιστεύω πως είναι εύκολο να παρασυρθείς και να μείνεις προσκολλημένος σε ένα πράγμα, όμως αναμφίβολα η γενική εικόνα είναι αυτή στην οποία εστιάζουμε τώρα. Πρέπει να συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να ελέγχεις τα πάντα.

Εκνευρίζεσαι όταν δεν έχεις τον έλεγχο, αλλά αν μπορέσεις πρέπει να το προσπεράσεις και να ζεις στη στιγμή, αυτό προσπαθώ. Δεν είναι σπουδαίο, δεν είμαι χαρούμενος, αλλά θα έχω μια υπέροχη μέρα αύριο και θα προπονηθώ σκληρά αυτή την εβδομάδα»


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης0