Καρώ Σημαία

GP Μπαχρέιν: Ιδανικό ξεκίνημα για Φερστάπεν και Red Bull! (video)

GP Μπαχρέιν: Ιδανικό ξεκίνημα για Φερστάπεν και Red Bull! (video)
Ο Φερστάπεν «άνοιξε» λογαριασμό στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, ο Πέρεθ τον ακολούθησε για το 1-2 της Red Bull, εξαιρετικός αγώνας και βάθρο για τον Σάινθ!

Με συναρπαστικό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τη Formula 1 στο Grand Prix του Μπαχρέιν. Η μάχη της κορυφής, βέβαια, δεν είχε ιδιαίτερο ανταγωνισμό, με τον Μαξ Φερστάπεν να μην απειλείται σε κανένα σημείο.

Λεκλέρ, Ράσελ, Πέρεθ και Σάινθ έδωσαν μάχη για το βάθρο, από την οποία «δραπέτευσε» γρήγορα ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull, που από τη στιγμή που πήρε τη δεύτερη θέση, δεν την έδωσε σε άλλον. Ο Λεκλέρ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τα φρένα του στη διάρκεια του αγώνα, παρ’όλα αυτά κατάφερε μα πάρει την 4η θέση από τον Ράσελ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Οι δύο οδηγοί της Ferrari πρωταγωνίστησαν στην πιο εντυπωσιακή στιγμή του αγώνα, με την προσπέραση του Σάινθ στον Μονεγάσκο teammate του στον 10ο γύρο!

 

Ο Λιούις Χάμιλτον τερμάτισε στην 7η θέση, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με το κάθισμα του μονοθεσίου του, ενώ πραγματοποίησε και ένα λάθος που δε συνηθίζει.

 

 

 Ο Φερνάντο Αλόνσο βρέθηκε να παλεύει με τον Βρετανό για την 8η θέση, αλλά παρέμεινε 9ος μέχρι το φινάλε του αγώνα.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0