Καρώ Σημαία

Formula 1: «Σάρωσε» ο Κάρλος Σάινθ στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν! (video)

Formula 1: «Σάρωσε» ο Κάρλος Σάινθ στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν! (video)

Ο Ισπανός Κάρλος Σάινθ της Ferrari ήταν κυριολεκτικά άπιαστος και θριαμβευτής της δεύτερης ημέρας χειμερινών δοκιμών της Formula 1 στο Σακχίρ Μπαχρέιν, καταγράφοντας εξωπραγματικούς χρόνους.

Αγωνιστική δράση για δεύτερη διαδοχική ημέρα στο Μπαχρέιν. Το σημερινό (22/2) πρόγραμμα έκρυβε απρόοπτα, καθώς πριν από την 10η στροφή, ένα καπάκι από τα φρεάτια της πίστας αποκολλήθηκε και προκάλεσε πρόωρη διακοπή της πρωινής δράσης. Ωστόσο η δράση συνεχίστηκε το απόγευμα και μάλιστα με διευρυμένο πρόγραμμα εξαιτίας της πρωινής διακοπής.

Με αυτά τα δεδομένα, ταχύτερος πιλότος μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας των χειμερινών διακοπών αναδείχθηκε ο Κάρλος Σάινθ της Scuderia Ferrari. Η ιταλική ομάδα βρέθηκε σε καλή μέρα και τερμάτισε τα χρονόμετρα, με τον Σάινθ να καταγράφει χρόνο 1:29,921, όντας και ο μόνος που έπεσε κάτω από το φράγμα του 1 λεπτού και των 30 δευτερολέπτων. Ενθαρρυντικά σημάδια και για τον Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος πήγε εξίσου καλά. Οι δυο πιλότοι της Ferrari, συμπλήρωσαν συνολικά 138 γύρους σε αυτή τη δεύτερη ημέρα δοκιμών.

Σε ό,τι αφορά την κατάταξη, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Σέρχιο Πέρεζ με τη Red Bull έχοντας 129 γύρους στο ενεργητικό του. Ο Μεξικανός είχε όλη την ημέρα στη διάθεσή του και τερμάτισε μόλις 0,7 δεύτερα πίσω από τον Σάινθ.

Στη τρίτη θέση βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes-AMG, ο οποίος τερμάτισε 1.1 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο Σάινθ. Ο «επτά» φορές παγκόσμιος πρωταθλητής οδήγησε σε όλη την διάρκεια της ημέρας για τα «ασημί βέλη» και συμπλήρωσε 123 γύρους δίχως πρόβλημα. Οι Λάντο Νόρις, Ντάνιελ Ρικιάρντο και Σαρλ Λεκλέρ κατέλαβαν τις θέσεις 4, 5 και 6 της κατάταξης.

Day_2_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0