Καρώ Σημαία

Λεκλέρ: «Ήξερα από πριν για Χάμιλτον και Ferrari»

Λεκλέρ: «Ήξερα από πριν για Χάμιλτον και Ferrari»
Ο Σαρλ Λεκλέρ φαίνεται πως είχε γνώση των συζητήσεων FerrariΧάμιλτον, όπως αποκάλυψε μετά την ανανέωση του με την Scuderia.
Η είδηση της συμφωνίας του Λιούις Χάμιλτον με τη Ferrari έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο της Formula 1. Όπως δήλωσε βέβαια, ο Σαρλ Λεκλέρ, που υπέγραψε πολυετή επέκταση με τη Scuderia, ο ίδιος είχε καταλάβει πως υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, και τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστούν, εκφράζοντας τον σεβασμό του για τον Βρετανό θρύλο:


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεκλέρ:


«Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους συμφωνίες δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Οπότε, χρειάζεται χρόνος. Και ήξερα για αυτές τις συζητήσεις πριν υπογράψω τη δική μου συμφωνία. Έτσι, δεν ήταν έκπληξη για μένα.

Ο Λιούις είναι ένας εκπληκτικός οδηγός, ο πιο επιτυχημένος της ιστορίας και με πολλή εμπειρία επίσης, την οποία θα φέρει στην ομάδα και προφανώς και σε ένα, που είναι καλό. Όμως, με τον Κάρλος ήταν σπουδαία και έχουμε άλλη μία χρονιά μαζί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά.

Όλο αυτό δεν άλλαξε τίποτα στις δικές μου συζητήσεις διότι, και πάλι, αφοσιώνομαι στον εαυτό μου και σε ό,τι είναι καλό για μένα. Δεν υπήρξε καμία αλλαγή στις δικές που απαιτήσεις ή οτιδήποτε.

Αυτό δεν ήταν μέρος των δικών μου συζητήσεων. Νομίζω, πάντως, ότι η ομάδα επέλεξε να έχει διαφάνεια ώστε να μην το μάθω κι εγώ εκ των υστέρων. Και πάλι, δεν άλλαξε τίποτα για μένα.

Είχαμε συζητήσεις με τον Λιούις, ειδικά μετά από τις ανακοινώσεις, όταν όλα έγιναν επίσημα. Αλλάξαμε μηνύματα φυσικά. Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής με τόση εμπειρία και επιτυχία, οπότε έχει πάντοτε ενδιαφέρον να έχεις έναν νέο οδηγό δίπλα σου στην ομάδα, διότι μαθαίνεις διαφορετικούς τρόπους να δουλεύεις, να οδηγείς, και ειδικά όταν αυτός είναι επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0